Puolustaja Niklas Friberg siirtyy lainasopimuksella TPS:ään

Salolaisen SalPa:n laitapuolustaja Niklas Friberg pukee loppukaudeksi 2014 TPS:n raitapaidan päälleen. Vuoden 1996 ikäluokkaa oleva Friberg on harjoitellut jo aikaisemminkin TPS:n mukana, mutta nyt SalPa ja TPS sopivat loppukauden kattavasta lainasopimuksesta.

Mikäli Friberg ei kuitenkaan vakiinnuta paikkaansa TPS:n kokoonpanoon elokuun aikana, ovat ovet takaisin Saloon myös auki. Fribergin kohdalla toteutuu TPS:n ja SalPa:n välinen SWU-yhteistyö siis parhaimmillaan. Friberg on esiintynyt eri ikäkausien maajoukkueissa ja SalPa:n Kakkosen joukkueessa hän on kuulunut joukkueensa vakiokalustoon.

TPS TV tapasi Fribergin torstaina TPS:n treeneissä ja kyseli, millaisin mielin nuori mies siirtyy Kakkosesta Veikkausliigaan. TPS:n päävalmentaja Mika Laurikaiselle Friberg on myös tuttu pelaaja entuudestaan. Laurikainen myös analysoi, millainen talentti raitapaitoihin liittyy..

Haastattelut tietenkin nähtävissä TPSTV.fi:stä tästä linkistä. http://tpstv.fi/puolustaja-niklas-friberg-siirtyy-lainasopimuksella-tpsaan

Lisää uutisia