Puolustaja Fanny Lindholm edustaa Palloseuraa kaudella 2022

Puolustaja Fanny Lindholm edustaa Turun Palloseuraa kaudella 2022. 19-vuotias Linhdolm on Kokkolan Pallo-Veikkojen kasvatti ja hän edustinkin vain KPV:tä vuoden 2017 loppuun saakka. Kaudesta 2018 eteenpäin Lindholm edusti KPV:n lisäksi myös Naisten Ykkösessä pelaavaa IK Myrania. Ensimmäisellä kaudella vastuu jakautui melko tasaisesti, sillä IK Myranissa pelejä tuli yhdeksän ja KPV:ssa yksitoista. 

Ensimmäinen kausi IK Myranissa sai onnellisen päätöksen, sillä joukkue nousi Kansalliseen Liigaan. Linhdolm pelasi ensimmäisen ottelunsa pääsarjatasolla 13.4.2019 ja yhteensä otteluita tuli viisitoista. Kauden aikana tuli myös kuusi ottelua KPV:n T18-joukkueessa ja IK Myran/2:ssa. Toinen kausi Alavetelissä ei päättynyt juhliin, vaan tie vei karsintojen kautta takaisin Ykköseen. 

2020 oli Lindholmille melko vaiherikas vuosi, sillä pelejä tuli IK Myranin paidassa Naisten Ykkösessä ja Suomen Cupissa, sekä KPV:n T18 joukkueissa yhteensä 34 kappaletta. Kauden päätteeksi Lindholm jätti kotiseudun taaksensa ja suuntasi Jyväskylän Pallokerhoon, jossa hän pelasi Kansallista Liigaa reilut 1100 minuuttia. Ensimmäinen maali pääsarjatasolla syntyi syyskuun lopussa Ilvestä vastaan. Jyväskylässä vietetyn vuoden jälkeen tie toi Lindholmin Turkuun ja Palloseuraan. 

– Päävalmentaja Akusti Salonen soitti yhtenä päivänä ja pyysi treenaamaan. Olin saanut Tepsistä positiivisen ja toimivan vaikutelman, joten halusin tulla kokeilemaan. Kun sopimusta tarjottiin, oli Tepsiin jääminen helppo päätös. Aikani täällä on alkanut aika hyvin ja odotan, että pääsen kunnolla arkeen mukaan ja sitä kautta myös treenaamaan paremmin. 

Nopeaksi ja molempijalkaiseksi itseään kuvaileva Lindholm odottaa innostuneena niin tulevaa Suomen Cupia kuin kautta Naisten Ykkösessä. 

– Menen kyllä todella hyvillä fiiliksillä kohti talvea! Oma tavoitteeni on treenata mahdollisimman hyvin ja nauttia pelaamisesta. Tietysti tavoitteena on myös se, että pääsisin pelaamaan mahdollisimman paljon! Toivottavasti näemme katsomoissa paljon TPS-kannattajia, varsinkin näin juhlakaudella! 

Päävalmentaja Akusti Salosen kommentit: 

Fanny on ominaisuuksiltaan juuri sellainen monipuolinen laituri ja laitapakki, jollaista on haettu joukkueeseen. Seurasimme hänen otteitaan jo viime kaudella ja kauden jälkeen otimme yhteyttä. Fanny tuli talven aikana mukaan joukkueeseen, sopeutui hyvin ja pääsimme työstämään asioita eteenpäin. 

Lisää uutisia