Prigi palkittiin TPS Jalkapallon vuoden yhteistyökumppanina

TPS Jalkapallon vuoden 2023 yhteistyökumppanina on palkittu digipaino Prigi. Prigi on ollut Tepsin kumppani jo vuodesta 2016 alkaen ja toimittanut seuralle erilaisia painotuotteita. Muun muassa suuren suosion saavuttaneet edustusjoukkuepelaajien nimmarikortit ovat Prigin painamia.

Prigin toimitusjohtaja ja yrittäjä Antti Punavaara vastaanotti vuoden yhteistyökumppanin palkinnon viime viikonloppuna pelatun TPS–KTP-ottelun yhteydessä. Painokoneet pyörivät Prigissä nyt kymmenettä vuotta. Vuonna 2015 perustettu turkulainen digipaino toteuttaa asiakkaiden toiveet aina peruspainotuotteista erikoisempiin mainospainotuotteisiin. Tarkemmin Prigin palveluihin voit tutustua yrityksen kotisivuilla.

– Yhteistyö Prigin kanssa on toiminut erittäin hyvin, ja vuoden yhteistyökumppanin palkinto menee ehdottomasti oikeaan osoitteeseen. Prigin työn laatu on erittäin ammattimaista, palvelu ystävällistä ja nopeallakin aikataululla tehdyt tilaukset on aina saatu toimitettua, kiittelee FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Janne Kytölä.

Valokuva: Tiina Pirilä

Lisää uutisia