Pressissä luotiin ennakkoasetelmia derbyyn

TPS järjesti tiedotustilaisuuden koskien kauden ensimmäistä Turun paikallisottelua. Paikalla pressissä olivat TPS:stä Riku Riski ja Babatunde Wusu sekä Interistä Ari Nyman ja Severi Paajanen. Koko kvartetti vakuutti joukkueidensa olevan valmiita löymään vastustajansa maan rakoon lauantaina.

– Uskon että olemme valmiita matsiin. Meillä on ollut ongelmia molemmissa päissä. Meidän pitää saada tyhmät virheet pois pelistä. Cupin peli tuli hyvään paikkaan ja siinä saatiin ainakin harjoiteltua maalintekoa, aloitti Ari Nyman.

– Tänään oli harjoituksissa paljon positiivisia tunnelmia ja energiataso oli korkealla. Emme lähde hakemaan vähempää kuin kolmea pistettä. Annamme kaikkemme kentällä ja haluamme tarjota hyvän pelin kannattajillemme, jatkoi puolestaan hyökkääjähärkä Babatunde Wusu.

Edessä on varmasti tähän mennessä kauden tärkein matsi. Turku voi ylpeillä ainoana Veikkausliigakaupunkina kahdella joukkueella. Tämän tietävät myös molempien joukkueiden pelaajat.

– Näin Turussa syntyneenä ja perusturkulaisena jäbänä voin sanoa että tämä on kyllä hieno juttu. Onhan se aina tällaista kaksintaistelu, mutta uskon että tämä nostaa molempien joukkueiden tasoa. En ikinä mitään hyvää toivo TPS:lle, mutta en kyllä haluaisi Tepsiä divarissakaan nähdä, tykitti Interin keskikenttäpeluri Severi Paajanen.

– Nämä ovat niitä pelejä, jotka katsotaan aina ensimmäisenä otteluohjelmasta kun se julkaistaan. Ylpeänä kannan lauantaina, kommentoi Riku Riski.

Lisää uutisia