Pohjanmaalta lisää hyökkäysvoimaa Palloseuraan – laitahyökkääjä Jadelen Knös sopimukseen TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen laitahyökkääjä Jadelen Knösin, 19, kanssa. Knös saapuu mustavalkoisiin Vasa IFK:sta. Siellä hän pelasi Naisten Ykköstä sekä T18 Ykköstä. Viime kaudella hän teki Naisten Ykkösessä 4 maalia ja T18 Ykkösessä 16 maalia. Knös kävi myös Närpes Kraftissa pelaamassa Naisten Kakkosessa ja viimeisteli siellä kuudessa ottelussa kuusi maalia.

Knös lähti etsimään seuraa, missä pääsee pelaamaan ja kaupunkia, jossa voisi jatkaa opintoja.

– Halusin löytää seuran, missä saisin lisää kokemusta. Kun kävin täällä testillä, huomasin viihtyväni hyvin. Se oli aika helppo päätös tulla Tepsiin, Knös sanoo.

Knös kertoo, että hänet otettiin hyvin uudessa joukkueessa vastaan.

– Porukka tuntui kivalta ja siitä tuli hyvä mieli. Sekin vaikutti päätökseeni. Kavereita voi löytää, vaikka loppuelämäksikin, Knös kertoo.

TPS:n päävalmentaja Sami Lehtilä luonnehtii Knösiä työteliääksi pelaajaksi.

– Jadelen on sosiaalinen energiapakkaus, jonka työmoraali varmasti riittää joukkueessa. Hyökkääjänä hän tuo joukkueeseen juoksuvoimaa, nopeutta ja maalinälkää, Lehtilä kertoo.

Knös kertoo Lehtilän olevan osaava valmentaja.

– Sami on nuori ja innokas päävalmentaja ja hän ottaa avoimin mielin vastaan uudet pelaajat. Koen, että päävalmentaja on tukenani, Knös sanoo.

Knös haluaa tulevalla kaudella kokea iloa pelaamisesta ja kehittyä lisää.

– Tulevalla kaudella haluan olla tehokas, syöttää maaleja kuin myös tehdä niitä. Haluan kehittyä pelaajana sekä joukkueen kanssa. Haluan tutustua joukkueeseen ja saada täältä uusia ystäviä, kertoo Knös.

Valokuva median käyttöön

TPS Jalkapallon kausikortit kaudelle 2024 ovat nyt myynnissä! Kausikortilla näet naisten edustusjoukkueen kotipelit Ykkösessä sekä miesten edustusjoukkueen kotipelit Ykkösliigassa. Tiketin kausikorttikauppaan pääset tästä linkistä.

Pelaajaprofiili: Jadelen Knös

  • syntynyt: 23.1.2005
  • syntymäpaikka: Vaasa
  • kansalaisuus: suomi
  • pituus: 170 cm
  • pelipaikka: laitahyökkääjä
  • vahvempi jalka: molemmat
  • sopimus TPS:n kanssa: 2024
  • seurahistoria: Solf IFK, WFA, VIFK, TPS

Lisää uutisia