PK-35-ennakko: ”Nyt saa painaa niin monta maalia kuin sielu sietää”

Turun Palloseuran pelit miesten Ykkösessä jatkuvat maanantaina 6. kesäkuuta, kun vieraaksi Turkuun saapuu PK-35 Helsingistä. Ottelu TPS – PK-35 alkaa Veritas Stadionilla maanantaina 6.6. kello 18.30.

Edellisellä kierroksella Tepsi kävi hakemassa arvokkaan 2–1-vierasvoiton Pietarsaaren Jarosta. Vierasreissu Pietarsaareen on yksi kauden pisimmistä ottelumatkoista TPS:lle, matkaa on yli 400 kilometriä yhteen suuntaan. TPS-hyökkääjä Olli Jakosen osalta paluumatka meni erityisen mukavissa merkeissä: TPS voitti pelin, Jakonen iski ensimmäisen maalinsa TPS-paidassa Ykkösessä ja bussissa sai seurata, kun Leijonat voitti MM-kultaa.

– Oli kyllä hieno reissu takaisinpäin. Sai olla iloisin mielin joka suuntaan, Jakonen miettii.

Jakonen siirtyi Tepsiin Ekenäs IF:stä. Uransa ensimmäisellä kaudella Ykkösessä Jakonen iski EIF:lle kuusi maalia. Maalihanojen avaaminen Tepsissä, jota myös isä Petri ja isoveli Oskari ovat edustaneet, oli ”Opalle” iso juttu.

– Aina sitä vähän jännittää, että milloin ensimmäinen maali tulee. Nyt kun se on tehty, niin tuntuu siltä, että ketsuppipullo on nyt auki. Nyt saa painaa niin monta maalia kuin sielu sietää. On vapautunut olo, Jakonen kertoo.

Lisää Olli Jakosen mietteitä videohaastattelussa:

Maanantain pelin vastustajan PK-35:n kausi on lähtenyt yskähdellen liikenteeseen. Seitsemästä ottelustaan PK-35 on voittanut vain yhden, tasapelejä joukkueella on kaksi. Suunta on kuitenkin ylöspäin, sillä viime kierroksella Kim Raimin valmentama helsinkiläisjoukkue otti kauden ensimmäisen voittonsa, kun se kaatoi MP:n kotonaan maalein 2–0.

PK-35 ja TPS kohtasivat toisensa jo helmikuussa Ykköscupissa. Tuon pelin TPS vei nimiinsä puhtaasti 2–0, maalintekijöinä kunnostautuivat Albijon Muzaci ja testipelaajana mukana ollut Jesse Huhtala.

TPS:n riveistä ovat maanantaina loukkaantumisten vuoksi sivussa Rasmus Holma, Demba Savage, Linus Rönnberg, Santeri Pohjolainen, Joonas Sundman ja Onnipekka Pajula. Maanantain peli jää väliin myös nuorelta Jasper Jaloselta. ”Jappe” on parhaillaan Suomen U18-maajoukkuen mukana turnausmatkalla Ruotsissa. Jalonen ja Suomi kukistivat eilen maaottelussa Ruotsin maalein 2–1, ja tiistaina Minihuuhkajat kohtaavat Unkarin.

TPS U23 -reservijoukkueessa mainion alkukauden pelanneet keskikenttäpelaaja Otto Ohvo (s. 2004) ja hyökkääjä Christian Linna (s. 2002) nostetaan mukaan edustusjoukkueen ryhmään maanantain miesten Ykkösen peliin.


Pääsyliput

Liput peliin voit ostaa ennakkoon edullisemmin Tiketistä: https://www.tiketti.fi/fc-tps-pk-35-veritas-stadion-turku-lippuja/81568?b=1&b=1

Lipunmyynti ennakkoon tapahtuu ainoastaan Tiketin verkkosivujen ja myyntipisteiden kautta. Pelipäivänä stadionin lipunmyynti aukeaa klo 17.30.

Lippujen hinnat:

  • Aikuinen 20 € / 18 € / 15 €* [normaali / S-etu / *ennakko]
  • Opiskelija/eläkeläinen/työtön 15 € / 13 € / 10 €* [normaali / S-etu / *ennakko]
  • Nuoret 12-17v 10 € / 8 € / 7 €* [normaali / S-etu / *ennakko]
  • Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Pääsylippu noudettava pelipäivänä stadionin lipunmyynnistä.

* Ennakkolippujen myynti päättyy ottelua edeltävänä päivänä klo 23.59.

TPS:n Seurakortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla ja erotuomarikortilla pääsee katsomaan ottelua. Seurakortilla pääsee otteluun suoraan sisään, muiden vapaakorttien pääsylippu on noudettava stadionin lipunmyyntipisteeltä.

TietoAreena 1922-klubi

Kauden 2022 uutuutena TPS on avannut Veritas Stadionin 4. kerrokseen TietoAreena 1922-klubin. TietoAreena 1922-klubilla on jokaisessa TPS:n kotiottelussa vieraana kaksi TPS-legendaa. TPS – PK-35 -ottelun legendavieraat ovat Teuvo Andelmin ja Jarno Heinikangas. Molemmat TPS-legendat ovat haastattelussa ottelun tauolla.

TietoAreena 1922-klubilla palvelee oma baari koko ottelutapahtuman ajan. Ottelua voi seurata joko sisätiloissa tai ulkona aitiokatsomossa. Pääsylippuun sisältyy lisäksi kahvi/tee sekä Naantalin Aurinkoisen tarjoama kakku.

Liput TietoAreena 1922-klubille hintaan 35 € Tiketistä (pelipäivänä 40 €): https://www.tiketti.fi/fc-tps-pk-35-veritas-stadion-turku-lippuja/81568?b=1&b=1

VIP

TPS:n yritysasiakkaita palvelee stadionin 3. kerroksessa VIP-ravintola, joka aukeaa tunti ennen ottelun alkua.

VIP-lippuja on mahdollista ostaa TPS:n toimistolta: Elina Salo (elina.salo@tps.fi / 040 5144 069). VIP-lipun hinta 100 € + alv 24%. VIP-lippu sisältää lämpimät, pehmustetut istumapaikat pääkatsomossa, buffet-ruokailun, kaksi juomaa, kahvin/teen sekä makean jälkiruoan.

Katsomot ja sisäänkäynnit

Sisäänpääsy Veritas Stadionin pääkatsomoon tapahtuu Blomberginaukion puoleisesta päädystä. VIP-, aitio- ja TietoAreena 1922-klubin asiakkaat saapuvat otteluun sisään Blomberginaukion päässä sijaitsevan VIP-sisäänkäynnin kautta (hissiaula Veritas Stadionin pääkatsomon kulmassa).

Televisiointi

Ruutu näyttää TPS – PK-35 -ottelun suorana lähetyksenä: https://www.ruutu.fi/stream/4081522


TPS – PK-35 ma 6.6. klo 18.30 Veritas Stadion

Tervetuloa kannustamaan Tepsi voittoon!

Lisää uutisia