Petri Haapasalo valittiin TPS:n uudeksi talenttivalmentajaksi

TPS juniorijalkapallo on nimennyt uudeksi talenttivalmentajakseen Petri Haapasalon. 44-vuotiaan Haapasalon sopimus on kaksivuotinen. Hän aloitti toimessaan vuoden 2018 alusta. Haapasalo on tehnyt pitkän päivätyön jalkapallovalmennuksen parissa lähinnä Kokkolassa. Hänellä on taustalla myös pelaajauraa Ykkösen ja Kakkosen tasolta lähes 400 ottelun verran.

Haapasalo on toiminut miesten puolella KPV:n päävalmentajana sekä naisten puolella F10:n päävalmentajana. Hänellä on pitkä kokemus valmentajana myös juniorien parissa, niin tyttö- kuin poikapuoleltakin. Haapasalo on toiminut myös KPV:n Fortum Tutor -valmentajana. Hän on suorittanut valmentajana UEFA:n A-lisenssin sekä valmentajan ammattitutkinnon. Hän on myös Suomen Palloliiton valmentajakouluttaja C-, D-ja E-tasoilla. Haapasalo on siviilikoulutukseltaan opettaja.

TPS juniorijalkapallon valmennuspäällikkö Joonas Laurikainen taustoittaa myös Haapasalon valintaa uudeksi talenttivalmentajaksi. Hän avaa samalla talenttivalmentajan yleistä toimenkuvaa TPS:n junioreiden parissa.

Kommentit TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/petri-haapasalo-valittiin-tpsn-uudeksi-talenttivalmentajaksi/

Lisää uutisia