Perinteinen erityislasten Respect Cup järjestettiin jälleen Eerikkilässä

Perinteinen erityislasten jalkapalloturnaus Respect Cup pelattiin jälleen tällä viikolla Unelmien Liikuntapäivänä 10. toukokuuta. Jo kuudetta kertaa Eerikkilässä järjestetty erityislasten ja -nuorten jalkapalloturnaus Respect Cup kannustaa iloitsemaan liikunnan riemusta yhteisöllisessä hengessä ja toisia pelaajia kunnioittaen.

Turun Luolavuoren koulua edusti Respect Cupissa oranssipaitainen TPS Rankkasade -joukkue. TPS Rankkasade on Turun Luolavuoren koulussa toimiva erityislasten ja -nuorten oma jalkapalloryhmä, jota Luolavuoren koulu ja TPS Jalkapallo ovat pyörittäneet jo 19 vuoden ajan. Erityisluokanopettaja Jani Rothberg on toiminut kerhon vetäjänä alusta asti, vuodesta 2004.

– Edustimme jälleen ylpeinä Respect Cupissa Luolavuoren koulua, Turkua ja TPS:ää. Tämä turnaus on monelle se vuoden tärkein koulupäivä ja todellinen Unelmien Liikuntapäivä. Respect Cup on meille hieno mahdollisuus viettää päivää yhdessä pelaten ja fiilistellen. Päivän aikana opitaan lisää mm. vuorovaikutustaitoja ja päivittäisiäkin taitoja, kuten omista tavaroista huolehtimista, Rothberg kertoo.

Respect Cupin avasi viime vuoden tapaan PUMAn virallinen brändilähettiläs, tubettajatähti Ilaripro. Hän oli myös mukana ennen turnausta pidettävällä rastiradalla. Kaikki tapahtumaan osallistuvat pelaajat saivat tuttuun tapaan kotiin viemisiksi oman uuden pelipaidan ja -pallon sekä kultaisen mitalin. Turnauksen järjestivät Eerikkilän kanssa yhteistyössä PUMA Finland Oy ja Turun Luolavuoren koulu.

Kuva: Eerikkilä

Lisää uutisia