TPS Perhefutiksen ja Temppukoulun talvijakso käynnistyy tammikuussa

TPS Perhefutis ja Temppukoulu ovat seuramme ensimmäiset askeleet kuningaslaji jalkapallon parissa – ja ensimmäiset askeleet tepsiläisenä! Tää kaupunki on mustavalkoinen, joten tule mukaan parhaaseen seuraan!

PERHEFUTIS

TPS Perhefutis on kaudella 2024 perheen pienempien futareiden (2–5-vuotiaiden lasten, synt. 2022–2019) ja heidän vanhempiensa viikoittainen liikuntatapahtuma, jossa lajista ja liikkumisesta innostutaan pallon avulla – yhdessä tutun aikuisen kanssa pelaten. Ammattitaitoisten valmentajien vetämissä harjoituksissa kaikille tulee liikettä ja myös aikuinen pääsee hengästymään ja hikoilemaan.  

Huomioitahan, että mikäli halua on, voi toimintaan tulla jopa nuorempana tai siinä voi olla mukana myös yli 5-vuotiaana. Näissä tapauksissa olethan suoraan yhteydessä valmentajaan ennen ilmoittautumista!  

Perhefutikseen voi osallistua yhden aikuisen kanssa enintään 2 lasta. Toiminnan hinta kevään jaksolta on 135 euroa (sis. 11 harjoituskertaa)   

Toimintajakso: 14.1.–24.3. 

Paikka: Impivaaran jalkapallohalli (Eskonkatu 1, Turku)  

Aika: sunnuntaisin klo 14:00–15:00   

Mukaan tarvitaan sisäliikuntavarustus, oma pallo sekä juomapullo.  

Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Jukka-Pekka Perälä.

Yhteydenotot:
jukka-pekka.perala@tps.fi 
0400295952 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu tästä linkistä Perhefutikseen 

TEMPPUKOULU

TPS Temppukoulu on Perhefutiksen jälkeen seuraava askel mustavalkoisessa futisperheessä. Kaudella 2024 Temppukoulussa 4–6-vuotiaat lapset (synt. 2020–2018) harjoittelevat leikinomaisesti ammattitaitoisten valmentajien opastamana. Temppukoulussa tutustutaan jalkapallon alkeisiin, harjoitellaan perusliikuntataitoja sekä ryhmässä toimimista, treenaamista ja pelaamista. Temppukouluun osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta jalkapallosta.  

Huomioitahan, että mikäli halua on, voi toimintaan tulla jopa nuorempana tai siinä voi olla mukana myös yli 6-vuotiaana. Näissä tapauksissa olethan suoraan yhteydessä valmentajaan ennen ilmoittautumista!  

Toiminnan hinta kevään toimintajaksolta määräytyy viikoittaisten osallistumiskertojen mukaan:   

1 krt/vko 85 euroa (sis. 11 harjoituskertaa)   

2 krt/vko 145 euroa (sis. 22 harjoituskertaa)  

Toimintajakso: 11.1.–24.3. 

Paikka: Impivaaran jalkapallohalli (Eskonkatu 1, Turku)  

Aika:   

  • Torstaisin ryhmä 1 klo 16:00–17:00 ja ryhmä 2 klo 17:00–18:00      
  • Sunnuntaisin molemmat ryhmät klo 13:00–14:00 

HUOM! Ilmoittautuessa sinun tulee valita ilmoittaudutko 1 vai 2 viikkotapahtumaan ja mihin ryhmiin. Per ryhmä mukaan otetaan enintään 35 lasta. 

Mukaan tarvitaan sisäliikuntavarustus, oma pallo sekä juomapullo.  

Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Jukka-Pekka Perälä. Myös vanhemmilla on mahdollisuus osallistua valmennukseen apuvalmentajan roolissa. Mikäli olet kiinnostunut olemaan enemmän mukana lapsesi harrastuksessa, olet erittäin tervetullut mukaan valmennustiimiin. Aiempaa kokemusta valmentamisesta ei tarvitse olla.  

Yhteydenotot:
jukka-pekka.perala@tps.fi 
0400295952 

ILMOITTAUTUMINEN

Temppukoulu torstaisin ryhmä 1 

Temppukoulu torstaisin ryhmä 2 

Temppukoulu sunnuntain ryhmät  

Temppukoulu kaksi kertaa viikossa (to ja su) 

Lisää uutisia