Pennanen palaa kotikonnuilleen TPS-paidassa

TPS:n kymppipaita Petteri Pennanen on parantanut kauden vanhetessa otteitaan samaa tahtia kuin koko raitapaitojen joukkue. Sunnuntaina Pennanen palaa vanhaan kotikaupunkinsa, kun TPS haastaa viime kauden hopeajoukkue KuPS:n Kuopion keskuskentän jalkapallostadionilla. TPS:n viimeisen viiden matsin kuntopuntari näyttää puolestaan neljää voittoa ja yhtä tasapeliä.

– TPS uusiutui paljon viime kaudesta ja yhteisen sävelen löytämisessä menee aina jonkun aikaa. Pelaamme nyt kuitenkin enemmän joukkueena kuin aivan alkukaudesta ja voittoja on alkanut tulla tasaiseen tahtiin. Jokainen tietää oman roolinsa ja myös muiden pelaajien liikkeet on paljon helpompi ennakoida kuin ihan kauden alussa. Paikallismatsi oli tosi hieno tapahtuma ja voitto siitä jatkon kannalta todella tärkeää, Pennanen tietää.

– Kuopioon on hienoa mennä pelaamaan pitkästä aikaa ja voi olla, että saan kuulla yleisön suunnasta myös jotain pientä kuittia, Pennanen arvelee.

20-vuotias Pennanen avasi oman henkilökohtaisen maalitilinsä Veikkausliigassa vajaa kaksi viikkoa sitten vierasottelussa RoPS:ia vastaan. Kyseinen osuma jää tuskin Pennasen ainoaksi täällä kaudella, vaikka mies onkin enemmän pelinrakentajatyyppiä.

– Jokainen varmaan muistaa ensimmäisen liigamaalinsa, mutta tärkeämpää siitäkin matsista olisi ollut voitto. KuPS ei ole aloittanut kauttaan ihan niin hyvin kuin viime vuonna, mutta on Kuopiossa aina erittäin vaarallinen, Pennanen varoittelee.

Lisää uutisia