Pelaajakortti 2018: Jonathan Viscosi – #1

TPS:n maalivahti Jonathan Viscosi pelasi viime kaudella 15 nollapeliä ja vastaanotti kauden päätteeksi Ykkösen parhaan maalivahdin palkinnon. Joukkueen kausi huipentui upealla tavalla liiganousuun kauden viimeisessä ottelussa Espoossa. Viscosin mukaan kauden viimeinen ottelu FC Honkaa vastaan oli uskomaton kokemus, joka tuo ehdottomasti extra-voimaa joukkueelle kauteen 2018.

– Se oli ehdottomasti yksi elämäni huikeimmista urheiluhetkistä. Se oli hyvin nautinnollinen kokemus sekä yksilönä että joukkueena. Sellaisista peleistä saa paljon kokemusta, joka tekee pelaajasta ja joukkueesta paremman. Vastaavan paineen ja intensiteetin sisältäviä pelejä tulee eteen tällä kaudella. Olemme nyt paljon valmiimpia koviin koitoksiin.

Viscosi on ollut erittäin tyytyväinen maalivahtivalmentaja Eemeli Reposen kanssa tehdyn työn tuottamiin tuloksiin.

– Hän teki minusta paljon paremman maalivahdin viime vuoden aikana. Uskon, että hän voi tehdä minusta vielä paremman tänä vuonna. Eemelillä oli merkittävä rooli siinä, että päätin jatkaa TPS:ssä, ”Jono” kertoo.

Pelaajakortissaan Viscosi kertoo, mitä on tehnyt talven aikana. Hän myös heittää ilmoille oman perustellun veikkauksensa siitä, kuka TPS-pelaaja yllättää kannattajat positiivisesti. Katso kanadalaismaalivahdin tekstitetty haastattelu TPS TV:stä: https://tpstv.fi/pelaajakortti-2018-jonathan-viscosi-1/

Lisää uutisia