Pelaajakortti 2018: Elias Ahde – #18

Turun Palloseuran kannattajat ovat viime vuosina saaneet tottua siihen, että pelinumeroa 18 selässään kantava hyökkääjä iskee maalin jos toisenkin vastustajan verkkoon. Mikko Hyyrysen lopetettua ansiokkaan peliuransa, kantaa TPS-paitaa numero 18 nyt vuoden mittaisella lainasopimuksella mustavalkoisissa pelaava hyökkääjä Elias Ahde.

– Olen saanut Hyyryseltä paljon hyviä ohjeita ja neuvoja, joiden avulla voin oppia pelaamaan monipuolisemmin, Ahde sanoo.

TPS teki viidessä Suomen Cupin alkulohkon ottelussaan kolme maalia ja päästi kaksi. Ahde on luottavainen sen suhteen, että hyökkäyspeli saadaan toimimaan jatkossa paremmin.

– Emme ole päässeet tarpeeksi maalipaikoille. Se on ollut hyökkääjistä ja keskikentästä kiinni. Olemme käyneet treeneissä asioita läpi ja nyt tuntuu paljon paremmalta.

TPS TV:n pelaajakortissa Ahde kertoo lisäksi erittäin monipuolisesta urheilutaustastaan, omista vahvuuksistaan pelaajana sekä siitä, millainen prosessi uuteen joukkueeseen sopeutuminen on: https://tpstv.fi/pelaajakortti-2018-elias-ahde-18/

Lisää uutisia