Patricia Träsk ja Tiia Hirvonen liittyvät TPS:n liigajoukkueeseen

TPS:n naisten edustusjoukkue on saanut kaksi uutta vahvistusta kauden 2019 liigajoukkueeseen, kun Tiia Hirvonen ja Patricia Träsk liittyvät joukkueeseen yksivuotisilla sopimuksilla. 21-vuotis Träsk vahvistaa TPS:n puolustusta ja 18-vuotias Hirvonen on puolestaan hyökkäyspään pelaaja.

Patricia Träsk on puolestaan kokkolalaisen jalkapallokoulun kasvatteja. Hän debytoi Naisten liigassa KPV:n paidassa jo kaudella 2013, mutta enimmäkseen pelipaikka löytyi vielä KPV:n junioreista myös kaudella 2014. Hän pelasi kokkolalaisen KF10:n paidassa Naisten Ykkösessä kausina 2015 ja -16. Kaudella 2017 hän yritti murtautua FC Hongan liigajoukkueeseen, mutta pelipaikka löytyi lopulta kotikaupungin liigaseura GBK:n riveistä. Siellä hän pelasi yhteensä 11 liigaottelua. Kauden 2018 Träsk pelasi ruotsalaisen Umeå IK:n organisaatiossa.

Tiia Hirvonen siirtyi 12-vuotiaana HJK:n junioreihin Hyvinkään Palloseurasta. Hän pelasi useita vuosia HJK:n eri juniori-ikäluokissa ja debytoi lopulta Naisten liigassa Klubin paidassa kaudella 2017. Loppukauden 2017 hän pelasi PKKU:n riveissä Naisten Ykkösessä. Hirvonen jätti sen jälkeen Pääkaupunkiseudun ja hän siirtyi kaudeksi 2018 Åland Unitedin liigajoukkueeseen. Hirvonen siirtyi vielä loppukaudeksi 2018 Ahvenanmaalta Kuopion Pallokissojen riveihin. Kaudella 2018 liigaotteluita kertyi yhteensä 16.

TPS toivottaa molemmat pelaajat lämpimästi tervetulleeksi TPS:n organisaatioon ja Turkuun!

Lisää uutisia