Palloliitto ja TPS selvittävät harrastustoiminnan tavoittavuutta ja vaikutusta pelaajien hyvinvointiin

Harrastustoiminnan merkitys syrjäytymisen ehkäisyssä sekä kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä on merkittävä. Vaikka harrastustoiminnan positiivisia vaikutuksia yksilöihin ja yhteiskuntaan on tunnistettu, tarkkaa tietoa sen tavoittavuudesta ja vaikuttavuudesta on rajallisesti saatavilla. TPS pyrkii yhdessä Palloliiton ja lasten, nuorten ja perheiden yhdenvertaisuutta edistävän Me-säätiön kanssa selvittämään, kuinka seuran toiminta tavoittaa erilaisista perhetaustoista tulevat harrastajat, ja millainen vaikutus harrastamisella on seuralaisten hyvinvointiin.

Mitä?
Haluamme kuulla, miten harrastajillamme menee, jotta voimme kehittää harrastustoimintaa tukemaan seuralaisten hyvinvointia entistäkin paremmin. Kutsumme kaikki harrastajat vastaamaan. Palloliitto on lähettänyt sähköpostiisi kyselyn, jonka vastaamiseen menee vain pari minuuttia. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan fanituotteita ja lahjakortteja.

Miksi?
Meille Palloliitossa ja TPS:ssä on tärkeää, että harrastustoiminta tavoittaa laajasti erilaisia perheitä. Kysymme pelaajan hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä selvittääksemme harrastustoiminnan vaikutuksia lasten hyvinvointiin. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista. Vastauksia tarkastellaan vain koontitasolla.

Kuka?
Palloliitto, TPS ja lasten, nuorten ja perheiden yhdenvertaisuutta edistävä Me-säätiö ovat käynnistäneet projektin, jossa selvitetään harrastustoiminnan tavoittavuutta ja positiivista vaikutusta lasten ja nuorten hyvinvointiin.

Valokuva: Janne Hirvensalo

Lisää uutisia