Pallokissat TPS:n naisten vieraaksi lauantaina

TPS:n naisten pistemetsästys jatkuu lauantaina Kuopion Pallokissojen saapuessa toistamiseen vieraaksi Naisten liigan kolmanneksi viimeisellä kierroksella. Kauden edellisissä kamppailuissa Pallokissat ovat napanneet pisteet ensin Turussa 3-1 lukemin ja Kuopiossa luvuin 4-0.

Pallokissat on juuttunut tukevasti sarjan keskikastiin ollen sijalla kuusi. Viidettä sijaa ylemmäksi ei joukkueella ole enää mahdollisuuksia, eikä alemmaksi voi pudota, joten panoksia kuopiolaisilla ei liiemmälti sarjassa enää ole.

Vierasjoukkueella oli peräti neljä tyttöä TU19-maajoukkueen leirillä alkuviikosta eli samalla leirillä kuin TPS:n Juliette Kemppi, joka teki Suomen ainoan maalin Belgia-maaotteluissa.
Jonkin verran Pallokissojen kokoonpanoon saattaa vaikuttaa meneillään olevat BSM-sarjan välierät, joiden ensimmäinen osa pelataan sunnuntaina Kuopiossa. Mutta käytännössä joukkueella on sen verran laaja rinki, että Pallokissat näillä näkymin tulee parhaalla mahdollisella kokoonpanolla Turkuun.

TPS on puolestaan hieman hankalassa tilanteessa Ilvekselle kärsityn tappion jälkeen, sillä putoajan paikalla juuri nyt olevat tamperelaiset hengittävät niskaan vain kahden pisteen päässä. Siksi jäljellä olevat neljä peliä ovat äärettömän tärkeitä Tepsille.

Harjoituksiin on viikon aikana saatu pelaajia kiitettävästi ja B-tyttöjen SM-sarjapelien päätyttyä myös TBSM-joukkueesta on tullut naisjoukkueen harjoituksiin pelaajia tunnustelemaan treenivauhtia, joten valmentajilla on aimo katras, mistä valita pelaajat lauantaiseen otteluun.
Sairastuvalla ovat tepsiläisistä vielä Ona Pullinen ja Terhi Ristolainen.

Naisten Liigan ottelu TPS-Pallokissat pelataan lauantaina 22.9. klo 16.00 Urheilupuiston yläkentällä.

Lisää uutisia