Pallokissat-ennakko: ”Saattaa tulla vähän sukille – puolin ja toisin”

Naisten liiga jatkuu TPS:n kotiotteluiden osalta Urheilupuiston yläkentällä taas ensi lauantaina, kun Kuopion Pallokissat saapuu vieraaksi Turkuun.

TPS:n keskikenttäpelaaja Tiia Savolainen siirtyi viime kaudeksi Turkuun juuri Pallokissoista. Viime kauden alku meni piloille loukkaantumisen suhteen, mutta se jälkeen pelit rullasivat uudessa seurassa ihan mukavasti. Nyt Savolainen on saanut vielä entistä enemmän vastuuta TPS:n hyökkäyspäässä ja se on tuottanut hienosti tulosta myös maaleina.

Tiia Savolainen viimeisteli Jyväskylässä joukkueensa 0-1-voittomaalin ja viime lauantaina yläkentällä tärkeän 1-1-tasoitusmaalin TiPS:iä vastaan ottelun 82. minuutilla.

Savolainen kertoo, millä mielin hän kohtaa entisen seuransa lauantaina. Hän povaa erittäin kovaa ja fyysistä taistelua vanhoja pelikavereitaan vastaan.

TPS on pelannut Naisten liigassa neljän kierroksen jälkeen kokonaisuudessa ihan mukavan saldon (1-2-1) maalierolla 3-4. TPS on voittanut JyPK:n ja pelannut tasan Ilveksen ja TiPS:n kanssa. Ainoa tappio on tullut PK-35:ttä vastaan.

TPS-Kuopion Pallokissat vihelletään yläkentällä käyntiin 28.4. klo 14.00 – tervetuloa!

Ennakko TPS TV:ssä. https://tpstv.fi/pallokissat-ennakko-saattaa-tulla-vahan-sukille-puolin-toisin/

Lisää uutisia