Pallokissat-ennakko: ”Meidän pitää saada pelin alkuun nyt tietty selkeys”

TPS aloitti Naisten liigan viime viikonloppuna komealla vierasvoitolla sarjanousija GBK:ta vastaan. Loppulukemat 1-5 olivat paljon puhuvat, mutta päävalmentaja Sami Haltia halusi raottaa helpolta näyttänyttä liigakauden avausottelua vähän syvemmältä. Haltia muistuttaa, että TPS oli ottelun alussa suorastaan hätää kärsimässä ja GBK olisi voinut mennä aivan hyvin ottelussa johtoon paikkojensa puolesta. Julia Tunturin 19. minuutilla iskemä avausmaali vapautti vähän jännittyneen TPS:n tunnelmia ja homma lähti rullaamaan sen jälkeen sinne oikeaan suuntaan.

Päävalmentaja Haltia odottaa ihan rennoin tunnelmin TPS:n lauantaista kotiavausta kauden avausvoiton jäljiltä, mutta hän korostaa samalla sitä, että vastus nyt todellakin vielä kovenee. Kuopion Pallokissat on ollut viime kausina TPS:lle erittäin hankala vastus jostain syystä nimen omaan Turussa. Naisten liigan kärkipäässä viime kaudet mitaleista taistellut Pallokissat on toki muuttunut viime kaudesta, mutta joukkueen taso on edelleen erittäin kova.

TPS:ltä puuttuvat lauantaina varmuudella ainakin keskikentän uusi vahvistus Riikka Ketoja sekä Saija Östlund, Aada Peltoniemi ja Iines Lehkonen.

TPS:n kotiavaus Kuopion Pallokissoja vastaan alkaa Turun Urheilupuiston Yläkentällä lauantaina 25.3. klo 16.00 – tervetuloa!

Otteluennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/pallokissat-ennakko-meidan-pitaa-pelin-alkuun-tietty-selkeys/


Fanseat GO – livestream

TPS TV lähettää lauantain ottelun suorana lähetyksenä osoitteessa http://go.fanseat.com/

Fanseat GO on palvelu, jossa urheiluseurat tuottavat suoria lähetyksiä tapahtumistaan. TPS:n tuottamaa lähetystä katsomalla tukee samalla myös TPS TV:n toimintaa. Lähetykset ovat katsottavissa myös jälkikäteen tallenteina. Sivusto toimii hyvin myös mobiilissa.

Fanseat GO (go.fanseat.com) tarjoaa siis urheiluseurojen itse tuottamaa sisältöä. Fanseat (fanseat.com) tarjoaa premium-sisältöä kuten Salibandyliigaa, Mestistä ja Korisliigaa. Samalla Fanseat-tilauksella (1 kk ilmainen kokeilujakso, jonka jälkeen 7.99 €/kk) saat katseluoikeuden molempiin sisältötyyppeihin.

Suora linkki TPS-Pallokissat-ottelun lähetykseen: http://go.fanseat.com/index.html?event=18da05ff-cfc5-4d94-890a-7c9c824dd9c0

Fanseat näyttää jalkapallon puolelta myös muun muassa Belgian, Tanskan, Ruotsin ja Hollannin pääsarjojen otteluita.

Lisää uutisia