Päivitystä joukkueen terveystilanteeseen

Keskikenttäpelaaja Santeri Mäkinen joutui jättämään kentän 20 minuutin pelin jälkeen syyskuun puolivälissä pelatussa KuPS-TPS –ottelussa. Mäkisen polvi vääntyi voimakkaasti ja vääntyminen aiheutti polven eturistisiteen repeämisen.

– Eturistiside vaatii tähystyksessä tehtävän korjauksen. Tämän vuoksi Santeria ei valitettavasti enää tällä kaudella kentällä nähdä, TPS-joukkueen lääkäri Olli J. Heinonen Mehiläisen Liikuntaklinikalta kertoo.

– Olen todella pahoillani Santerin puolesta, joka oli erittäin hyvässä vireessä. Santerin pitää nyt vain keskittyä kuntoutumiseen, jotta hän olisi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa kunnossa ensi vuonna, TPS:n toimitusjohtaja Marco Casagrande pahoittelee.

Syyskuun alusta sivussa olleen Petteri Pennasen jalkaterän suurienerginen isku- ja vääntövamma ei puolestaan vaadi leikkausta ja Pennasen omaehtoinen harjoittelu on voitu aloittaa.

– Toivo elää, että Pete olisi kunnossa vielä tällä kaudella maaottelutauon jälkeen. Kaikkemme täällä teemme sen eteen, Casagrande painottaa.

Pitkään poissa olleen TPS-maalivahti Jukka Lehtovaaran reiden lihasvamman kuntoutus jatkuu edelleen. Lehtovaara harjoittelee tällä hetkellä joukkueen mukana.

– Jukan vamma on ollut yllättävän sitkeä ja hän on tehnyt kärsivällisesti töitä kuntoutumisensa eteen. Toivotaan, että Jukka saadaan mahdollisimman pian mukaan kokoonpanoon, Casagrande toivoo.

Lisää uutisia