Päävalmentaja Tommi Pikkarainen kertoo TPS:n joukkuekuulumiset LähiTapiola-areenalta

TPS:n Veikkausliigajoukkue aloitti viime viikolla yhteisharjoitukset Impivaaran LähiTapiola-areenalla. TPS:n harjoitusringissä on ollut mukana joukkueen kotimaiset sopimuspelaajat, seuran nuorempia pelaajia sekä myös testipelaajia. TPS:n harjoitusringissä on ollut alkuun mukana kotimaisia testipelaajia ja ensi viikolla näytille saapuu myös ulkomaalaisia pelaajia.

TPS:n sopimuspelaajista joukkueen ulkomaalaispelaajat lomailevat vielä kotimaissaan. Alim Moundi, Aldayr Hernández ja Eliécer Espinosa palaavat joukkueen harjoitusvahvuuteen vuoden 2020 alussa.

TPS:ään palannut keskikenttäpelaaja Juho Lähde loukkaantui heti ensimmäisissä harjoituksissaan, mutta hän ei saanut onneksi mitään vakavampaa vammaa itselleen.

Päävalmentaja Tommi Pikkarainen taustoittaa, miten joukkueen uusi harjoituskausi on lähtenyt liikkeelle ja millainen vaikutus joukkueen uusilla harjoitusolosuhteilla on. TPS:n valmennukseen on liittynyt mukaan kokonaan uutena italialainen fysiikkavalmentaja Simone Lucchesi. TPS:n muukin taustaryhmä kokonaisuudessaan julkistetaan ihan lähiaikoina.

TPS kohtaa joulukuun 12. päivänä harjoitusottelussa Mika Laurikaisen valmentaman Jalkapallon Pelaajayhdsityksen sopimuksettomien pelaajien joukkueen. TPS:n ja JPY:n välinen ottelu alkaa LähiTapiola-areenalla klo 12.00.

Pikkaraisen haastattelu TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/paavalmentaja-tommi-pikkarainen-kertoo-tpsn-joukkuekuulumiset-lahitapiola-areenalta/

Lisää uutisia