Päävalmentaja Jonatan Johanssonilla on ensi-ilta kotiyleisön edessä

Jonatan Johanssonin valmentama TPS kohtaa Jalkapallon Veikkausliigassa torstaina 6.8. FC Hongan. Ottelu alkaa Kupittaan Veritas Stadionilla klo 18.30.

Johansson aloitti työnsä TPS:n valmentajana viime viikon maanantaina ja hän johdatti joukkueensa heti voittoon ensimmäisessä ottelussaan seuran päävalmentajana. Viidellä peräkkäisellä tappiolla sarjan aloittanut TPS haki Rovaniemeltä arvokkaan 2-3-vierasvoiton ja nousi samalla sarjan viimeiseltä sijalta ohi RoPS:n. TPS:n maalintekijöinä kunnostautuivat Juhani Pikkarainen, Olawale Tehe ja Jonni Peräaho.

Päävalmentaja Johansson palaa torstaina ensimmäistä kertaa kotiyleisönsä eteen sitten kauden 2010, jolloin hän päätti hienon kansainvälisen peliuransa TPS:n paidassa. Johansson voitti viimeisellä pelikaudellaan SM-pronssia sekä Suomen Cupin.

Torstain vastustaja FC Honka jatkaa Veikkausliigassa ilman tappioita ja espoolaiset pelasivat viimeksi maanantaina maalittoman tasapelin FC Lahden vieraana. Vesa Vasaran valmentaman Hongan saldo seitsemän pelin jälkeen on kaksi voittoa ja viisi tasapeliä.

TPS ja Honka ovat kohdanneet jo kertaalleen tällä kaudella Espoossa ja lopputuloksena oli silloin 3-1-kotivoitto. TPS teki Espoossa tämän Veikkausliigakauden ensimmäisen maalinsa, kun Tehe tasoitti ottelun lukemiksi 1-1.

TPS on valmistautunut nyt muutaman päivän ajan Honka-otteluun hektisen Rovaniemen reissun jälkeen. Päävalmentaja Johansson kertoo videohaastattelussa millaisin tunnelmin hän saapuu ensimmäistä kertaa päävalmentajana vanhan kotiyleisönsä eteen.

Johansson summaa myös oman ensimmäisen työviikkonsa sekä viime lauantain RoPS-ottelun saldoa. TPS:n terveystilanne näyttää Honka-ottelun aattona hyvältä, sillä ainoastaan Oskari Jakosen paluu kokoonpanoon on vielä epävarmaa. TPS:llä ei ole myöskään pelikieltoja lainkaan.

VIdeo TPS jalkapallon Youtube-kanavalla: https://youtu.be/Jn4adVGytDo

TPS:n valmennusryhmä on saanut myös täysin uuden työvälineen, kun seuran uusi taustahenkilö Daniel Rantanen on tuonut monipuolisen data-analytiikan valmennustyön tueksi.


TPS – FC Honka -ottelun lipunmyynti: https://www.ticketmaster.fi/event/271801

Lippuja myynnissä rajallinen määrä ja ne ovat numeroimattomia. Lipunmyynti tapahtuu ainoastaan Ticketmasterin verkkosivujen ja myyntipisteiden sekä TPS:n toimiston kautta. Stadionilla ei ole pelipäivänä lipunmyyntiä.

Kattava infopaketti ottelutapahtumasta kotisivuilla: https://fc.tps.fi/yleinen-infopaketti-to-6-8-tps-fc-honka-otteluun

TPS – FC Honka -ottelu näkyy tuttuun tapaan myös Ruudussa: https://www.ruutu.fi/stream/3656385

Lisää uutisia