Päävalmentaja Jeglerz kutsui TPS:n Ölingin akatemiaryhmäänsä

Suomen Palloliiton naisten jalkapalloa edistävä akatemiaryhmä kokoontui ensimmäistä kertaa Eerikkilän Urheiluopistolla. Mukana olivat pelaajien lisäksi myös kaikki projektiin sitoutuneet valmentajat ja muut taustajoukot. Uudessa akatemiatoiminnassa on kyse siitä, että tietyt nuoret ja lupaavat naispelaajat voivat keskittyä jalkapallon pelaamisen ja oman uransa kehittämiseen niin, että Suomen Palloliitto tukee taloudellisesti tätä kokonaisuutta.

Naisten A-maajoukkueen päävalmentaja Andrée Jeglertz kutsui Eerikkilään 12 pelaajan ryhmän. Kutsun saivat Juliette Kemppi, Adelina Engman, Sanna Saarinen, Katri Nokso-Koivisto, Linda Ruutu, Sanni Franssi, Vera Varis, Natalia Kuikka, Katarina Naumanen, Nora Heroum, Ria Öling ja Riikka Ketoja.

Mainituista pelaajista vain Naumasella ja TPS:n Ria Ölingillä on voimassa oleva sopimus seurajoukkueidensa kanssa kaudesta 2015. Jeglertz on kuitenkin luottavainen, että ainakin suurin osa pelaajista tietää tulevan kauden osoitteensa jo tammikuun alussa.

– Nämä pelaajat ovat kandidaatteja akatemiaryhmään. Monet pelaajat miettivät vielä, missä seurassa he pelaavat. Heidän täytyy päättää se, ennen kuin teemme päätöksen ovatko he tässä ryhmässä vai eivät. Jotkut pelaajat haluavat lähteä ulkomaille, Jeglertz taustoittaa.

http://www.palloliitto.maajoukkueet/huu-tv-naisten-akatemiatointa-kaynnistyi

Lisää uutisia