Ottelujärjestelyt yläkentällä lauantaina kauden avauksessa

TPS avaa kautensa poikkeuksellisesti Urheilupuiston yläkentällä lauantaina FC Honkaa vastaan. Ottelu alkaa jo klo 14.00.

Oheisessa tapahtumakartassa näkyy yläkentän tapahtuma-alue. Lipunmyyntipisteitä on kaksi. Päälipunmyynti sijaitsee Paavo Nurmen Stadionilta tulevan hiekkatien päässä saavuttaessa yläkentälle. Päälipunmyynnin yhteydessä on myös ”varatut liput” -piste, jossa ovat kaikki noudettavat liput ja kausikortit. Tältä pisteeltä noudetaan myös vapaakorteilla saatavat liput.

Toinen lipunmyyntipiste sijaitsee Neitsytpolulta, Maakuntamuseon jälkeen, lähtevän hiekkatien päässä. Huom! Tässä lipunmyyntipisteessä käy maksutapana vain käteinen ja kulttuurisetelit. Pankki-/luottokorttimaksumahdollisuutta ei siis tässä pisteessä ole. Molemmat lipunmyyntipisteet ja portit aukeavat ottelupäivänä klo 13.00.

Pääkatsomo on loppuunmyyty, joten lippuja on myynnissä vain pääty- ja seisomakatsomoihin. Myös kaikki vapaakortit oikeuttavat sitten lippuihin vain pääty-/seisomakatsomoihin. Pääkatsomoon on kaksi sisäänkäyntiä katsomon molemmissa päissä. Sisäänkäynneillä on erillinen kulunvalvonta. Sisäänkäyntien välinen alue on suljettu, eikä siitä pääse kulkemaan läpi.

TPS:n kausikorttilaiset pääsevät pääkatsomoon ja stadionalueelle kausikorttiaan näyttämällä. TPS-kannattajat sijoittuvat pääkatsomon kaupungin puoleiseen päätyyn (oikeaan reunaan kentältä katsottaessa) ja Honka-kannattajat vastakkaiseen päätyyn.

Tapahtuma-alueella palvelee useampi kioski. Huomioithan, että kioskeissa käy maksutapana ainoastaan käteinen! TPS-FC Honka -ottelussa ei ole anniskelua.

Katsojille on varattu kolme kiinteää WC-tilaa. Pääkatsomon takana on erikseen naisten ja miesten WC:t kartassa näkyvillä kohdin. Tämän lisäksi yleisön käytössä on karttaan merkityssä kohdassa pukukopissa oleva unisex-WC. Samassa pukukopissa palvelee myös TPS:n tuotemyyntipiste, TPS Shop.

Tervetuloa TPS-FC Honka -otteluun!

Lisää uutisia