Ottelujärjestelyt torstain Suomen Cupin ottelussa yläkentällä

Suomen Cupin 6. kierroksen ottelu TPS-IFK Mariehamn pelataan Urheilupuiston yläkentällä huomenna torstaina klo 18.00. Ottelussa on käytössä katettu pääkatsomo, jonne myydään lippuja. Katsomossa on numeroimattomat paikat.

Ennakkolipunmyynti otteluun on auki TPS:n nettilipunmyynnissä. Ennakkoon liput saa myös edullisemmin kuin portilta ostettuna. Lipunmyynti aukeaa yläkentällä ottelupäivänä torstaina klo 17.00.

Pääkatsomon lippuhinnat TPS:n nettilipunmyynnissä (suluissa porttihinnat):
aikuiset 10 € (12 €)
juniorit (7-16-v.) 5 € (7 €)
opiskelijat & eläkeläiset 8 € (10 €)

Vapaakorteista ottelussa käyvät ainoastaan TPS:n Kultamerkki- ja Suomen mestarikortti sekä Palloliiton kultakortti. Muut Veikkausliigan otteluihin oikeuttavat vapaakortit eivät ole voimassa TPS:n Suomen Cupin otteluissa. TPS Juniorijalkapallon lisenssikortilla lipun saa lunastettua lipunmyynnistä kolmen euron hintaan.

Oheisessa tapahtumakartassa näkyy yläkentän tapahtuma-alue Cupin ottelussa. Lipunmyyntipisteitä on kaksi. Päälipunmyynti sijaitsee Paavo Nurmen Stadionilta tulevan hiekkatien päässä saavuttaessa yläkentälle. Päälipunmyynnissä sijaitsee myös ”varatut liput” -piste ja sieltä noudetaan myös vapaakorteilla saatavat liput.

Toinen lipunmyyntipiste sijaitsee Neitsytpolulta, Maakuntamuseon jälkeen, lähtevän hiekkatien varrella. Huom! Tässä lipunmyyntipisteessä käy maksutapana vain käteinen ja kulttuurisetelit. Pankki-/luottokorttimaksumahdollisuutta ei siis tässä pisteessä ole. Molemmat lipunmyyntipisteet ja portit aukeavat ottelupäivänä klo 17.00.

Pääkatsomoon on kaksi sisäänkäyntiä katsomon molemmissa päissä. Sisäänkäynneillä on kulunvalvonta. Sisäänkäyntien välinen alue on suljettu, eikä siitä pääse kulkemaan läpi. Myös ottelua kentän päädyissä seuraavilla tulee olla pääkatsomolippu otteluun.

TPS-kannattajat sijoittuvat pääkatsomon kaupungin puoleiseen päätyyn (oikeaan reunaan kentältä katsottaessa). Otteluun ei ole ilmoittautunut vieraskannattajia.

Tapahtuma-alueella palvelee kaksi kioskia. Huomioithan, että kioskeissa käy maksutapana ainoastaan käteinen! Ottelussa ei ole anniskelua.

Katsojia palvelee neljä kiinteää WC-tilaa. Pääkatsomon takana on erikseen naisten ja miesten WC:t kartassa näkyvillä kohdin. Tämän lisäksi yleisön käytössä on karttaan merkityssä kohdassa pukukopissa oleva unisex-WC aina toisen jakson alkuun saakka. Lisäksi pääkatsomon takana olevan rakennuksen yksi pukukoppi on varattu miesten WC:ksi.

Tervetuloa kannustamaan TPS jatkoon Suomen Cupissa!

Lisää uutisia