Otteluinfo Suomen Cupin otteluun TPS – Åland United to 6.7. klo 17.00

TPS:n kausi jatkuu jatkuu torstaina 6.7. kello 17.00 Turun Urheilupuiston Yläkentällä, kun TPS kohtaa Suomen Cupin ottelussa Åland Unitedin.

Lipunmyynti

Lipunmyynti otteluun tapahtuu ainoastaan paikan päällä Yläkentällä pelipäivänä. Lipunmyynti alkaa tunti ennen ottelun alkua. Maksutapana käyvät käteinen, korttimaksu ja Mobilepay.

Lippujen hinnat

Aikuinen: 10 €
Opiskelija/eläkeläinen/työtön: 5 €
Nuori [12–17v]: 5 €
Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

TPS:n kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, TPS:n seurakortilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla sekä erotuomarikortilla voi lunastaa lipun otteluun.

Turvatarkastus

Stadionin sisääntuloportilla on turvatarkastus.

Kioskipalvelut

Ottelutapahtumassa katsojia palvelee kioski. Kioskin pullat leipoo Naantalin Aurinkoinen.

Median akkreditointi

Toimittajien on akkreditoiduttava TPS:n naisten edustusjoukkueen kotiotteluihin viimeistään 24 tuntia ennen ottelun alkua. Akkreditoinnit sähköpostitse TPS:n naisten edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Kaisa Alkiolle: kaisa.m.alkio@gmail.com. Ilmoitathan akkreditoinnin yhteydessä edustamasi tiedotusvälineen. Hyväksytty akkreditointi vahvistetaan erikseen sähköpostiviestillä.

Median edustajille on osoitettu Turun Urheilupuiston Yläkentän katsomon keskivaiheilta omat paikat. Median edustajille on myös varattu työtilaksi yksi pukukoppi. Sisäänkäynnin yhteydessä on median edustajien nimilista. Esitä lehdistökortti saapuessasi otteluun. Kuvausliivin ja kulkuluvan saa myös samassa yhteydessä. Kuvausliivit ja kulkuluvat palautetaan ottelun jälkeen mediatilaan.

Median yhteyshenkilönä ottelutapahtumissa toimii joukkueenjohtaja Kaisa Alkio: 040 531 8565 / kaisa.m.alkio@gmail.com

Jutun valokuva: Janne Hirvensalo

Lisää uutisia