OTTELUINFO, 100-VUOTISJUHLAOTTELU: TPS – KPV la 18.6. klo 15.00

TPS:n seuraava kotiottelu ja samalla TPS:n 100-vuotisjuhlaottelu pelataan Kupittaan Veritas Stadionilla lauantaina 18.6., kun TPS:n vieraaksi saapuu KPV. TPS – KPV alkaa lauantaina 18.6. klo 15.00. Ennen ottelun alkua on kentällä on alkuseremonia, joka alkaa noin klo 14.45. Saavuthan siis ajoissa paikalle! Portit aukevat klo 14.00. 

Huomioitavaa

– Liput ottelua edeltävään päivään asti edullisemmin. TPS:n liput myy Tiketti: https://www.tiketti.fi/fc-tps-kpv-veritas-stadion-turku-lippuja/81569
– Tapahtuma-alueena toimii kaikki Veritas Stadionin katsomot. Päätykatsomo on varattu TPS-kannattajille ja Olympiakatsomoon sijoittuvat TPS-juniorit. Päätykatsomon liput ainoastaan 5 €: https://www.tiketti.fi/tarjous/tpskannattajat100v
– Kannattajatuotemyyntipiste palvelee pääkatsomon 2. kerroksessa
– Stadionilla suositellaan korttimaksua
– TPS:n Seurakortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla ja erotuomarikortilla pääsee katsomaan ottelua. Seurakortilla pääsee otteluun suoraan sisään, muiden vapaakorttien pääsylippu on noudettava stadionin lipunmyyntipisteeltä

Katsomot ja sisäänkäynnit

Sisäänpääsy Veritas Stadionin pääkatsomoon tapahtuu katsomon molemmilta puolilta. VIP-, aitio- ja TietoAreena 1922-klubin asiakkaat saapuvat otteluun sisään Blomberginaukion päässä sijaitsevan VIP-sisäänkäynnin kautta (hissiaula Veritas Stadionin pääkatsomon kulmassa). Päätykatsomoon kulku tapahtuu Kupittaanpuiston puoleisesta päädystä. Sisäänpääsy Olympiakatsomoon tapahtuu ison pysäköintialueen eli Blomberginaukion puolen päässä. Olympiakatsomon takaosassa on lasten ilmaistapahtuma klo 12.00-14.30. Olympiakatsomon katsojien liput luetaan vasta jokaisen katsomolohkon portailla.

Anniskelukatsomoina toimii Veritas Stadionin pääkatsomossa A- ja B-lohkojen ylimmät rivit (rivi 11 ja ylöspäin). Päätykatsomon anniskelukatsomona toimii P-lohko. Olympiakatsomon puolella ei ole anniskelua.

Irtolipunmyynti

TPS – KPV -ottelun liput Tiketistä: https://www.tiketti.fi/fc-tps-kpv-veritas-stadion-turku-lippuja/81569

Edulliset 5 €:n liput TPS-kannattajien päätykatsomoon myynnissä täällä: https://www.tiketti.fi/tarjous/tpskannattajat100v 

Lipunmyynti ennakkoon tapahtuu ainoastaan Tiketin verkkosivujen ja myyntipisteiden kautta. Pelipäivänä stadionin lipunmyynti aukeaa klo 14.00. Jonojen välttämiseksi suositellaan kuitenkin lipun ostoa ennakkoon Tiketistä.

Lippujen hinnat:

Aikuinen 20 € / 18 € / 15 €* [normaali / S-etu / *ennakko]
Opiskelija/eläkeläinen/työtön 15 € / 13 € / 10 €* [normaali / S-etu / *ennakko]
Nuoret 12-17v 10 € / 8 € / 7 €* [normaali / S-etu / *ennakko]

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Pääsylippu noudettava pelipäivänä stadionin lipunmyynnistä. 

* Ennakkolippujen myynti päättyy ottelua edeltävänä päivänä klo 23.59.

TPS:n Seurakortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla ja erotuomarikortilla pääsee katsomaan ottelua. Seurakortilla pääsee otteluun suoraan sisään, muiden vapaakorttien pääsylippu on noudettava stadionin lipunmyyntipisteeltä.

Liikuntaesteisyys:

Pääkatsomon F-lohkossa on pyörätuoleille varattu tasanne, jonne kulku tapahtuu F-lohkon sisäänkäynnistä. Kulku katsomokerrokseen (2. krs) tapahtuu Veritas Stadionin kulmalta VIP-/aitiosisäänkäynniltä hissillä. 

Saattajakortilla on ilmainen sisäänpääsy TPS:n kotiotteluihin. Saattajalla tulee olla myös oma lippu, jonka saa noudettua ilmaiseksi pelipäivänä stadionin lipunmyyntipisteeltä.

TietoAreena 1922-klubi

Kauden 2022 uutuutena TPS avaa 4. kerrokseen TietoAreena 1922-klubin. TietoAreena 1922-klubilla on jokaisessa TPS:n kotiottelussa vieraana kaksi TPS-legendaa. TPS-legendat ovat haastattelussa ottelun tauolla. TietoAreena 1922-klubilla palvelee oma baari koko ottelutapahtuman ajan. Ottelua voi seurata joko sisätiloissa tai ulkona aitiokatsomossa. Pääsylippuun sisältyy lisäksi kahvi/tee sekä makea kahvileipä.

Liput TietoAreena 1922-klubille hintaan 35 € Tiketistä (pelipäivänä 40 €): https://www.tiketti.fi/fc-tps-kpv-veritas-stadion-turku-lippuja/81569

VIP

TPS:n yritysasiakkaita palvelee stadionin 3. kerroksessa VIP-ravintola, joka aukeaa tunti ennen ottelun alkua. VIP-lippuja on mahdollista ostaa TPS:n toimistolta: Elina Salo (elina.salo@tps.fi / 040 5144 069). VIP-lipun hinta 100 € + alv 24%. VIP-lippu sisältää lämpimät, pehmustetut istumapaikat pääkatsomossa, buffet-ruokailun, kaksi juomaa, kahvin/teen sekä makean jälkiruoan.


Lasten ilmainen TPS-rieha Olympiakatsomon takana klo 12.00-14.30

Ennen ottelun alkua, klo 12.00 alkaen, Olympiakatsomon takana järjestetään koko TPS:n yhteinen lasten ilmaistapahtuma. Tapahtumassa mm. lajipisteitä, temppuratoja, pomppulinna ja paikalla myös lasten suosikkimaskotteja! Omaa pallotaituruuttaan esittelee freestyle-jalkapallon nelinkertainen Suomen mestari Alexander Wessberg. Freestyle-futiksen pioneeri Alexander on näyttämässä ja opettamassa temppuja, sekä myös haastettavana panna-futis matseihin. Jos jollain, niin hänellä on kikat ja temput hallussa. Tule katsomaan ja testaamaan itse! 

Veritas Stadionin ylläpitämät kioskit palvelee koko tapahtuman ajan.


Ottelua voi seurata myös suorana ja selostettuna Ruudusta: https://www.ruutu.fi/stream/4098573


Lämpimästi tervetuloa juhlimaan tänä vuonna 100 vuotta täyttävää Turun Palloseuraa!

Lisää uutisia