Osta TPS:n kausikortti ja osallistut sähköpolkupyörän arvontaan!

Kun ostat TPS Jalkapallon kausikortin 10.12.2023 kello 23.59 mennessä, osallistut Ecobike-sähköpolkupyörän (arvo 1799 €) arvontaan. Arvottavan polkupyörän lahjoittaa TPS:n yhteistyökumppani Huntteri.

Kuvan Ecobike-sähköpyörä on mukava ja monikäyttöinen kaupunkisähköpyörä, joka soveltuu loistavasti kaupunkiin, työmatkoille ja erilaisille retkille. Ajoasento on mukavan rento, joka helpottaa myös ympäristön ja liikenteen seuraamista. Säädettävän ohjainkannattimen ansiosta saat millintarkasti aina itsellesi parhaan ajoasennon. Pyörä on varustettu kevyellä ja luotettavalla sähköavustusjärjestelmällä. Laadukas Bafang-napamoottori takana avustaa voimalla, viiveettä ja kuljettaa miellyttävän tasaisesti. Valaisimet edessä ja takana syttyvät näppärästi napin painalluksella. Tavaratelineelle sijoitettu akku on nopea ja helppo irrottaa, vaikka kauppareissun ajaksi. Laadukkaat ja käyttömatkaltaan isot akut antavat käyttöösi markkinoiden parhaan suorituskyvyn. Akku 468Wh.

Polkupyörän arvonta suoritetaan maanantaina 11.12.2023 ja pyörä toimitetaan arvonnan voittajalle kotiin vielä saman viikon aikana. Onnea arvontaan! Arvottavan polkupyörän lahjoittava Oy Huntteri Ab on turkulainen, vuonna 1994 perustettu urheilualan tukku- ja maahantuontiliike. Pääosa tuotevalikoimasta liittyy pyöräilyyn ja sen moniin eri muotoihin.

TPS:n kausikortilla näet miesten edustuksen kotipelit Ykkösliigassa ja naisten edustusjoukkueen kotiottelut Ykkösessä. Tiketin verkkokaupassa kausikortin voi maksaa myös seuraavilla kulttuurimaksutavoilla: Smartum, Edenred ja Epassi.

Lisää uutisia