Osta kausikortti nyt – voit voittaa Gigantin lahjakortin!

Kausikortin ostamista kaudelle 2014 ei kannata enää pohtia – tee se nyt ja voit voittaa Gigantin lahjakortin! Kaikkien kausikortin huomenna perjantaihin 24.1. klo 15.00 mennessä ostaneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti Giganttiin. (Kaikki jo kausikortin ostaneet ovat luonnollisesti mukana arvonnassa.)

Hanki siis kausikorttisi kipin kapin TPS:n nettilipunmyynnistä, tästä linkistä!

Katso kausikorttihinnat kaudelle 2014 tästä.

Valitse kausikorttitapahtuma ”Kausikortti 2014”. Valitse haluamasi vapaa paikka pääkatsomosta ja vaihda ennen valintaa kausikorttityyppi oikeaksi (aikuinen / opisk&eläk / lapsi). Paina ”Tilaa paikat” ja kirjaudu sisään tunnuksillasi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, luo uusi tili.

Valitse tämän jälkeen ”siirry maksamiseen”, tarkista, että tietosi ovat oikein (päivitä tiedot tarvittaessa) ja paina sen jälkeen ”lähetä”. Tämän jälkeen siirryt maksutapahtumaan Paytrailin sivuille (entinen Suomen Verkkomaksut Oy). Maksu voidaan suorittaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, SPankki, Ålandsbanken sekä luottokortit.

Maksun jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilaus on nyt valmis! Kausikortin saat postitse maaliskuun alussa. Ostaessasi opiskelijakausikortin tulee se kuitenkin noutaa TPS-toimistolta voimassa olevan opiskelijakortin kanssa.

Lisää uutisia