Oskari Forsman käytti TPS-sopimuksensa purkupykälän

Viimeiset kaksi kautta TPS:ää edustanut maalivahti Oskari Forsman jättää seuran. 28-vuotias Forsman solmi TPS:n kanssa viikko sitten uuden jatkosopimuksen, mutta hänen sopimukseensa oli kirjattu pykälä, joka mahdollisti siirron kesken sopimuskauden Veikkausliigaan tai ulkomaille. Forsman oli TPS:n ainoa pelaaja, jolla oli sopimuksessaan kyseinen pykälä. Hän ehti olla TPS:n selkeä ykkösmaalivahti kahden kauden ajan Jalkapallon Ykkösessä. Otteluita kertyi yhteensä 50.

– Tiesimme jo uutta sopimusta tehdessä, että tällainen tilanne voi tulla eteen. Jos pelaaja haluaa siirtyä urallaan eteenpäin, me emme halua olla siinä esteenä. Me annoimme Oskulle mahdollisuuden vajaa kaksi vuotta sitten ja hän olikin erittäin tärkeä pelaaja meille kahtena viime kautena, kiitokset hänelle siitä. On selvä asia, että meillä on nyt uuden maalivahdin haku edessä. Katsomme tilannetta hetken kaikessa rauhassa ja alamme sitten kartoittaa tilannetta. Seuraamme samalla myös omien nuorten kasvattiemme kehittymistä. Olen ihan varma, että löydämme mitat täyttävän maalivahdin Forsmanin tilalle, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen vakuuttaa.

TPS kiittää Forsmania kahdesta kaudestaan raitapaidoissa ja toivottaa samalla hänelle menestystä uusien haasteiden pariin!

Lisäys klo 13.00: Forsmanin uusi seura on PS Kemi http://www.pskemi.fi/oskari-forsman-siirtyy-ps-kemiin/

Lisää uutisia