Oskari Forsman, Juri Kinnunen ja Mikael Liespuu jatkavat TPS-paidassa

Jalkapallon Ykkösessä liiganoususta taisteleva TPS on solminut kolme uutta jatkosopimusta. Uudet sopimuspelaajat ovat maalivahti Oskari Forsman, laitapuolustaja Juri Kinnunen sekä toppari Mikael Liespuu. Kaikki kolme ovat kuuluneet TPS:n runkopelaajiin kaudella 2015. Nyt solmitut uudet sopimukset ovat 1+1-vuotisia.

27-vuotias Forsman siirtyi täksi kaudeksi TPS:ään RoPS:sta ja hän on pelannut tähän mennessä kaikki seuransa ottelut Ykkösessä. Porilaislähtöinen Forsman on pelannut urallaan myös Veikkausliigassa 17 ottelua kausina 2007-08 ja 2013-14. Forsman on pelannut myös 16 poikien ja nuorten maaottelua.

25-vuotias Kinnunen siirtyi TPS:ään viime vuoden elokuussa FC Viikingeistä ja hän ehti pelata TPS-paidassa yksitoista Veikkausliigaottelua kauden 2014 lopussa. Tällä Käpylän Pallon kasvatilla on kahdeksan kauden kokemus Ykkösestä myös Klubi 04:n ja PK-35:n paidassa. Kinnusella on tilillään myös 22 poikien maaottelua.

24-vuotias Liespuu on TPS:n omia kasvatteja ja hän debytoi raitapaidoissa Veikkausliigassa jo kaudella 2010. Liigakokemusta kertyi yhteensä kolmen ottelun verran. Liespuu on pelannut sen jälkeen lähinnä Kakkosen tasolla, mutta hän on tehnyt uuden nousun huipulle kaudella 2015. Myös Liespuulla on poikien maajoukkuekokemusta 13 ottelun verran.

-On erittäin hyvä asia, että saatiin tärkeitä runkopelaajiamme tässä vaiheessa kiinni. Kaikki kolme ovat olleet meillä isossa roolissa ja kaikki ovat siinä myös onnistuneet erinomaisesti. Työstämme parhaillaan myös uusia pelaajasopimuksia, että pääsisimme aloittamaan harjoitukset tulevaa kautta silmällä pitäen mahdollisimman valmiilla kokoonpanolla, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen painottaa.

TPS pelaa lauantaina 10.10. kauden 2015 viimeisen kotiottelunsa Ykkösessä. TPS-FC Haka alkaa Urheilupuiston Yläkentällä klo 13.30. TPS päättää Ykkösen kauden lauantaina 17.10. kohtaamalla PK-35:n Vantaan Myyrmäen jalkapallostadionilla. Ottelu alkaa klo 14.00.

Timo Tuominen aloittaa FC TPS Turku Oy:n myyntipäällikönä

TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, on nimennyt uuden myyntipäällikön. TPS:n uudeksi myyntipäälliköksi on valittu Timo Tuominen. 42-vuotias Tuominen aloittaa uudessa toimessaan 19.10. Tuominen tulee TPS jalkapallon palvelukseen TPS-perheen sisältä, sillä hän toimi TPS Salibandyn toiminnanjohtajana vuosina 1998-2007.

– Timolla on erittäin hyvä tuntemus Turun talousalueen yrityskenttään. Me myös uskomme, että hän on paras valinta uusasiakashankintaamme sekä toimimaan myös jo olemassa olevien kumppaneidemme kanssa. Timo on kokenut myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, FC TPS Turku Oy:n hallituksen puheenjohtaja Niklas Österlund tiivistää.

Lisää uutisia