OP Turun Seutu jatkaa TPS:n pääyhteistyökumppanina

TPS Jalkapallo on solminut Turun Seudun Osuuspankin kanssa uuden, monivuotisen pääyhteistyökumppanuussopimuksen. OP Turun Seutu on TPS:n pitkäaikainen pääyhteistyökumppani, ja uusi yhteistyösopimus jatkuu vuoden 2025 loppuun asti.

– Erittäin hyvillä mielin jatketaan yhteistyötä Tepsin kanssa. Turun Palloseura on Turun Seudun Osuuspankille monipuolinen, miellyttävä ja pitkäaikainen yhteistyökumppani niin jalkapallon, jääkiekon kuin salibandyn saralla. Haluamme olla tukemassa TPS:ää kaikkina aikoina, oli urheilullinen menestys sitten välillä parempaa ja välillä heikompaa. Uskon, että valtaosalle meidän asiakkaistamme on sydämen asia, että TPS on meidän yhteistyökumppanimme, sanoo OP Turun Seudun toimitusjohtaja Petteri Rinne.

– Yhteistyön jatkuminen Turun Seudun Osuuspankin kanssa on meille tärkeä luottamuksen osoitus. Näinä haastavina aikoina pitkien yhteistyökumppanuussopimusten arvo korostuu. On erittäin hienoa, että OP Turun Seutu tukee jatkossakin vahvasti TPS-junioreiden sekä seuran naisten ja miesten joukkueiden toimintaa, toteaa FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Janne Kytölä tyytyväisenä.

Läpi TPS:n historian korvaamattoman tärkeässä roolissa on ollut vapaaehtoisten rakkaudesta urheilua ja Tepsiä kohtaan tekemä työ. TPS Jalkapallo ja OP Turun Seutu haluavatkin nyt yhdessä nostaa vapaaehtoisten tekemän arvokkaan työn sen ansaitsemaan valokeilaan. TPS ja OP Turun Seutu alkavat palkita kuukausittain kuukauden vapaaehtoisen tepsiläisen.

– Vapaaehtoistyö on äärimmäisen arvokasta työtä ja sillä on iso merkitys urheilulliselle menestykselle sekä ennen kaikkea urheilevien nuorten hyvinvoinnille. On todella hienoa olla tällä tavalla mukana huomioimassa vapaaehtoisten urheiluseuran ja urheilijoiden eteen tekemä työ, Rinne sanoo.

– Jokaisen vapaaehtoisen työpanos on TPS Jalkapallolle äärimmäisen arvokas. Huomioimalla vapaaehtoiset entistä paremmin haluamme osoittaa arvostavamme TPS-perhettä, yhteisöä, joka on seurallemme erittäin tärkeä voimavara, Kytölä jatkaa.

OP Turun Seutu on asiakkaidensa omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. OP Turun Seutu tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta. OP Turun Seutu toimii Turun, Kaarinan, Liedon, Naantalin, Paraisten, Raision, Ruskon ja Vehmaan kuntien alueella. Kattavien mobiili- ja verkkopalveluiden lisäksi asiakkaita palvellaan kuudessa palvelupisteessä. Tutustu palveluihin tarkemmin OP Turun Seudun kotisivuilla.

Katso video: TPS TV:n haastattelussa OP Turun Seudun toimitusjohtaja Petteri Rinne.

Lisää uutisia