OP Turun Seutu jatkaa TPS:n pääyhteistyökumppanina myös kaudella 2017

Kaikki perinteistä turkulaista toimijaa, Turun Seudun Osuuspankki ja TPS jalkapallo, jatkavat tiivistä yhteistyötään myös kaudella 2017. OP Turun Seutu ja TPS jalkapallo ovat aloittaneet molemmat toimintansa vuonna 1922.

OP Turun Seudun toimitusjohtaja Olli-Pekka Saario on erityisen mielissään siitä, että TPS:n miesten edustusjoukkue palaa kahden vuoden tauon jälkeen myös takaisin Turun Veritas Stadionille.

– Olemme iloisia, että TPS pelaa jälleen Suomen parhaalla stadionilla ensi kesänä. Toivotaan, että stadionin tunnelma siivittää joukkueen parhaaseen suoritukseensa ja nousuun Veikkausliigaan. OP Turun Seutu on tämän alueen merkittävimpiä urheiluseuratyön tukijoita. Painopiste on vahvasti juniorityön monipuolisessa tukemisessa, mutta näemme tärkeänä asiana myös seuran edustusjoukkueen menestyksen, jotta junioreilla on mahdollisuus omien kykyjensä, kovan harjoittelun ja oman innostuksensa myötä tavoitella paikkaa menestyvässä edustusjoukkueessa, Saario painottaa.

TPS:n kapteeni, Sami Rähmönen, on juuri solminut uuden jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa ja hän jatkaa viime kauden tapaan OP Turun Seudun kummipelaajana myös kaudella 2017.
 

Lisää uutisia