Onni Valakari: ”Odotettu koko talvi, pian kaikki konkretisoituu”

TPS:n keskikenttäpelaaja Onni Valakari odottaa jo malttamattomana Veikkausliigakauden 2018 alkua. Hänen mukaansa koko TPS:n pukukopin tunnelmasta aistii, että varsinainen sarjakausi on alkamassa ihan pian.

Valakari arvioi, millä tavoin TPS:n tuoreimmat vahvistukset, Ben McKendry ja Drago Milovic, vahvistavat joukkuetta. Valakari heittää TPS:n kärkipelaajille pientä painetta myös maaliteon suhteen ja veikkaa samalla, kuka on hänen joukkueensa paras maalintekijä kaudella 2018. Hän arvioi myös, mitkä joukkueet ovat lähtökohtaisesti ne kaikkein kovimmat vastustajat Veikkausliigassa.

18-vuotias Valakari siirtyi viime kaudeksi SJK:n paidasta TPS:ään. Hän pelasi loppukaudesta seuransa paidassa kolmetoista Jalkapallon Ykkösen ottelua ja viimeisteli niissä kuusi maalia sekä antoi neljä maaliin johtanutta syöttöä. Hän iski 18-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi komean knallitempun EIF:n verkkoon.

Valakari kävi talven aikana harjoittelemassa myös Norjassa ja Englannissa. Hän kävi tutustumassa Simo-isänsä valmentamaan Tromsø IL:ään sekä Englannin Valioliigaseura Southampton FC:hen.

Haastattelu TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/onni-valakari-odotettu-talvi-pian-konkretisoituu/

Lisää uutisia