Okaru puski TPS:n taas kärjen kantaan

TPS haki tänään Espoosta täydet kolme pistettä ja jo kauden kolmannen voittonsa FC Hongasta. TPS:n voitto merkitsi samalla sitä, että raitapaidat nousivat Veikkausliigassa HJK:n ohi kakkoseksi maalieron turvin. TPS:n voittomaalin puski Dennis Okaru ottelun 61. minuutilla. Paria minuuttia aikaisemmin Hongan lupaus Moshtagh Yaghoubi taluteltiin punaisen
saattelemana ulos kentältä.

-Tämä oli todella tärkeä voitto, kaiken tämän muutoksen keskellä. Tiedettiin, että pitää puolustaa ja siinä me tänään onnistuttiin. Koko keskikenttämme on kokenut täydellisen myllerryksen viimeisen parin viikon aikana ja siihen nähden kaikki nämä uudet kaverit ottivat omat roolinsa loistavasti, TPS-luotsi Marko Rajamäki kiitteli.

-Pystyimme pitämään Hongan aika hyvin paikoista ulkona, vaikka ensimmäinen puoliaika olikin enemmän heidän hallintaansa. Hyökkäyspään onnistumisista kyse on aika pienistä asioista kuitenkin, hän jatkoi.

TPS joutui vaihtamaan tänään jo 20. minuutin kohdalla Mikko Hyyrysen ulos ja tilalle tuli Juho Lähde.

-Mikko on kipeä, en tiedä tarkkaan mistä on kysymys, mutta hänen voimansa eivät riittäneet. Juho tuli sisään jo siinä vaiheessa ja hänet tuntien, niin painettiin vaan eteenpäin. Kiitän muutenkin omia pelaajiamme siitä, että mitään ei anneta periksi, vaikka kokoonpanon suhteen ei olla samalla tasolla kuin pari viikkoa sitten. Nämä kaikki kaverit tekivät tänään taas
Espoossa hommia juuri niin kuin on sovittu, Rajamäki muistutti.

Ottelun voittomaalin puski reilun tunnin jälkeen nigerialainen Dennis Okaru, Sami Rähmösen loistavasta keskityksestä. Se riitti tällä kertaa. Honkakin hyytyi voittomaalin jälkeen ja painostus oli lähinnä näennäistä.

-Pelaajamme palasivat tänään keskenään fiksusti, kiitokset siitä. He olivat voittomaalissa nokkelia ja näkivät, että Hongan kuvio hajosi sen ulosajon myötä hetkeksi ja piti iskeä välittömästi. Kyse oli pohjimmiltaan Rasimuksen, Räpsän ja Denniksen  loistavista henkilökohtaisista suorituksista ja ennen kaikkea tilannetajusta, Rajamäki suitsutti.

-Espoossa olisi ollut aika hiljaista ilman meidän omia kannattajiamme, jotka jeesaa nyt meitä kaiken tämän  muutoksen takana ja he tietävät näköjään, missä nyt mennään, Rajamäki halusi vielä painottaa.

Lisää uutisia