Nuori laitahyökkääjä Linus Rönnberg sopimukseen TPS:n kanssa

Turun Palloseura on tehnyt yksivuotisen sopimuksen laitahyökkääjä Linus Rönnbergin kanssa. TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson luonnehtii 19-vuotiasta Rönnbergiä lupaavaksi ja monipuoliseksi pelaajaksi.

– Hän on taitava pelaaja ja hyvä yksi vastaan yksi -tilanteissa. Rönnberg pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla sekä kärjessä, Johansson sanoo.

Rönnberg kokee, että entisenä hyökkääjänä TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson voi auttaa häntä kehittymään pelaajana.

– Minun täytyy vielä kehittyä pallottomana pelaamisessa. Entisenä hyökkääjänä ”Tintti” on varmasti hyvä henkilö auttamaan minua siinä.

Rönnberg siirtyy TPS:ään Ilveksestä. Viime kaudella hän pelasi Ilveksessä neljässä Veikkausliiga-ottelussa. Miesten Kakkosessa pelaavassa Ilveksen kakkosjoukkueessa Rönnberg iski viime kaudella kuusi maalia 11 ottelussa.

– Tavoitteeni on tehdä jalkapallosta itselleni ammatti ja pelata jonain päivänä Euroopan huippusarjoissa, Rönnberg kertoo.

– Rönnberg on nälkäinen, urallaan eteenpäin pyrkivä nuori pelaaja. Hän ei oikein lyönyt itseään läpi Ilveksessä, mutta hänellä on erittäin iso halu näyttää kykynsä ja päästä takaisin nuorisomaajoukkuerinkiin. Hän tietää, että se vaatii kovaa työntekoa joka päivä, Johansson toteaa.

Sopimus TPS:n kanssa tarkoittaa Rönnbergille paluuta kotikaupunkiin.

– Tuntuu tosi hyvältä palata Turkuun. Täällä on perhe ja paljon kavereita, jotka ovat olleet tosi innoissaan siitä, että palaan takaisin kotikaupunkiin.

 

Rönnbergin kuva median käyttöön: https://drive.google.com/file/d/1ZwQRd_mo2xXo9fVVwVwaSVGAphILxA2a/view?usp=sharing

Lisää uutisia