Netta Laasio jatkaa Palloseurassa

Palloseuraa jo vuosikymmenen ajan edustanut Netta Laasio jatkaa mustavalkoisessa paidassa myös kaudella 2022. Tuleva kausi on hänelle 11., mutta päätös jatkamisesta ei silti ollut itsestäänselvää.

– Toisaalta päätös jatkosta tuli helposti, mutta kyllä sitä aina pohtii mitä vaihtoehtoja itsellä on. Koen, että kehityin viime kaudella ja haluan jatkaa siitä. Otimme myös joukkueena isoja askelia eteenpäin, joten olen innoissani siitä, mitä tuleva kausi tuo tullessaan. Vaikka joukkueen tavoite jäi viime kaudella saavuttamatta, pelimme kehittyi valtavasti ja meillä on potentiaalia kehittyä vielä enemmänkin.

Laura Wentjärven loukkaannuttua ottivat Laasio ja Inkeri Niemi kapteenin vastuun itselleen. Laasio ei kuitenkaan koe, että se olisi muuttanut asioita merkittävällä tavalla.

– En koe, että kapteenina toimiminen olisi juurikaan muuttanut asioita. Kentän ja kopin ulkopuolella tuli muutamia juttuja lisää, mutta ei mielestäni mitään kummempaa. Kausi 2021 oli vähän ristiriitainen, sillä tavoite jäi tosiaan saavuttamatta, mutta henkilökohtaisesti voin olla tyytyväinen, sillä pystyin pitämään hyvää tasoa läpi kauden jokaisella osa-alueella.

Edessä on nyt pitkä talvi ja Laasiolla on jo tiedossa, mitä henkilökohtaisesti pitää kehittää. Joukkueena yksittäisten asioiden poimiminen on kuitenkin haastavampaa.

– Henkilökohtaisella tasolla selkeitä kehitettäviä asioita ovat ainakin vasemman jalan syötöt ja laukaukset. Joukkueena ei oikeastaan ole mitään tiettyä osa-aluetta, johon pitäisi erityisesti kiinnittää huomiota. Täytyy vain keskittyä joka tapahtumassa sata prosenttisesti siihen, mitä ollaan tekemässä.

Tulevan kauden tavoitteet ovat Laasiolle selkeät.

– Oma tavoitteeni on pysyä mahdollisimman ehjänä ja tietysti auttaa joukkuetta kaikin tavoin.

Vaikka kauden 2022 pelaajasopimuksia alkaa asteittain tulla, on pelaajaliikennettä valitettavasti ollut myös ulospäin. Loppusyksyn aikana on varmistunut, että Amalia Härkönen, Nella Kettunen, Rosa Niemi, Yasmin Baasousi ja Ronja Wirtanen eivät jatka mustavalkoisessa paidassa. TPS kiittää jokaista yhteisistä vuosista ja toivottaa kaikkea hyvää tulevaan.

Lisää uutisia