Nelly Lehtilä jatkaa Palloseurassa

Nelly Lehtilä pukeutuu Palloseuran paitaan myös kaudella 2022. 22-vuotias Lehtilä aloittaa viidennen kautensa naisten edustusjoukkueessa. Kauden 2021 aikana Lehtilä pelasi vajaat 600 minuuttia ja iski kaksi maalia.

– On mukavaa jatkaa Tepsissä! Pohdin, mikä on oman kehittymiseni kannalta paras vaihtoehto ja TPS tuntui oikealta ratkaisulta. Viime kausi oli loukkaantumisten takia vähän katkonainen, mutta loppukausi sujui jo mukavammin ja pystyin parantamaan peliäni. Olisin toki saanut iskeä pari maalia lisää.

Talven harjoittelut ovat Lehtilän kohdalla sujuneet hyvin ja katseet ovat tiukasti tulevissa harjoituksissa ja peleissä. Omat vahvuudet ja kehityskohteet ovat hyvin tiedossa.

– Odotan tulevaa todella motivoituneena!  Olen kehittynyt monella osa-alueella, mutta tietysti hiottavaa edelleen on, jotta saadaan entistäkin parempia tuloksia. Tulevaan kauteen valmistautuminen on sujunut hyvin. Vuosi sitten pystyin leikkauksen takia vetämään vaan kuntouttavia treenejä, kun taas nyt ollaan vedetty ihan kunnolla treenejä muiden kanssa.

Tuleva juhlakausi herättää Lehtilän kohdalla kiitollisuutta ja ylpeyttä.

– On hienoa ja merkityksellistä kantaa näin historiallisen seuran logoa myös sen juhlavuotena!

Lisää uutisia