Naisten Ykkönen: TPS haluaa näyttää sen, mihin joukkue pystyy

TPS:n naisten edustusjoukkueen kausi jatkuu lauantaina 23.7. kotiottelulla KuPS Akatemiaa vastaan. Viime viikolla pelattu sarjatauon jälkeinen ottelu päättyi tappioon JyPK:lle, mutta nyt se on pyyhitty pois mielistä.

– Meillä on joukkueessa hyvät fiilikset. Kaikki joukkueessamme haluavat näyttää viime lauantaina kärsityn tappion jälkeen mihin me oikeasti pystymme ja haluamme nousta omalle tasollemme. Kaikilla on selkäytimessä se, mitä kentällä pitää tehdä, TPS:n Selja Leiwo kertoo.

TPS ja KuPS Akatemia kohtasivat toisensa kevätkierroksella. Tuolloin Mustavalkoiset olivat parempia maalein 2–0. 

– Me lähdemme keskittymään vain omaan peliin. Turha miettiä vanhoja sen enempää, sillä kyseessä on uusi peli, Leiwo sanoo.

TPS haluaa keskittyä legendaarisesti omaan peliin, mitä tämä oma peli tarkoittaa?

– Olemme joukkueen sisällä tehneet selväksi ne tavoitteet, joita haluamme toteuttaa kentällä. Kunhan vain toteutamme niitä, tulostakin alkaa taas tulla, Leiwo toteaa.

TPS on Ykkösen kärjessä kolmen pisteen erolla ennen PKKU:ta. KuPS Akatemia porskuttaa tällä hetkellä viidentenä 11 pistettä turkulaisten perässä.

– Kärjessä on kiva paikka olla ja siellä haluamme myös pysyä. Se on myös merkki siitä, mihin pystymme ja olemme kova joukkue, kunhan luotamme omaan peliimme. Siellä kärjessä aiomme myös pysyä jatkossa, Leiwo vakuuttaa.

TPS – KuPS Akatemia. Naisten Ykköstä lauantaina 23.7. kello 13 Yläkentällä. Tervetuloa!

Lisää uutisia