Naisten Ykkönen: Tappio kuitattiin nopeasti, nyt VJS:n kimppuun

TPS kärsi Naisten Ykkösessä ensimmäisen tappionsa viime viikolla kärkikamppailussa PKKU:ta vastaan. Nyt haavat on nuoltu ja katse siirretty seuraavaan otteluun. TPS:n naisten edustusjoukkueen kausi jatkuu huomenna lauantaina 21.5. kotiottelulla Vantaan Jalkapalloseuraa vastaan.

– Tappio oli nopeasti käsitelty. Onneksi toinen puoliaika oli meiltä hyvää tekemistä, vaikka maalia emme saaneet aikaiseksi. Tiesimme joukkueen sisällä, että jossain vaiheessa tappio tulee, joten ei siinä mitään sen ihmeellisempää ollut, TPS:n kokeneeseen kaartiin lukeutuva Netta Laasio sanoo.

Viime otteluissa TPS:n ensimmäiset puoliajat eivät ole olleet täysin samalla tasolla, mihin joukkue on yltänyt toisella 45-minuuttisella. Yli 100 ottelua Naisten liigassa pelannut Laasio kertoo, että asiaan on nyt kiinnitetty huomioita joukkueen kuluvan viikon harjoituksissa.

– Se on ollut melkoinen kysymysmerkki, mistä tämä puoliaikojen eroavaisuus on johtunut. Sitä on nyt käyty läpi ja olemme pyrkineet löytämään siihen keinoja, jotta pelimme olisi heti alusta lähtien hyvällä tasolla, Laasio kertoo.

Laasio pelaa jo 10:nnettä kauttaan TPS:n edustusjoukkueessa. Omaa tekemiseensä hän vastaa diplomaattisesti.

– Ihan hyvin on mennyt, vaikka ainahan sitä parannettavaa löytää. Sellaista perustasaista suorittamista kauteni tähän mennessä on ollut, Laasio tuumaa.

– Ei kokemukseni varsinaisesti mitään lisävelvoitteita tuo, mutta pyrin aina olemaan esimerkki nuoremmille pelaajillemme. Mikäli jollain on jotain mielen päällä, voi minulta tulla aina kysymään, jos sattuu jokin asia askarruttamaan, laitapuolustaja jatkaa.

TPS–VJS lauantaina 21.5. kello 16.30 Kupittaa 5:lla. Tervetuloa!
 

Kuva: Janne Hirvensalo

Lisää uutisia