Naisten Suomen Cup jatkuu torstaina – EPS saapuu Kupittaalle

Naisten Suomen Cupin F-lohko päättyy Palloseuran osalta torstaina, kun Espoon Palloseura saapuu Turkuun. Naisten Kakkoseen tulevaksi kaudeksi noussut EPS ja TPS eivät ole toisiaan ennen torstaita kohdanneet. Joukkueiden piti kohdata toisensa jo tammikuun lopulla, mutta ottelu jouduttiin siirtämään uuteen ajankohtaan.

Palloseurat lähtevät otteluun tasatilanteesta, sillä molemmilla on alla yksi voitto ja yksi tappio. EPS:n tappio tuli ensimmäisessä ottelussa, kun HJK nappasi täyden pistepotin 8-0 lukemilla. Toisessa ottelussaan EPS kohtasi Rauman Pallo-Iirot ja nappasi täydet pisteet 3-0 voitolla. Espoolaisten maaliero on -5, kun taas Palloseuran kohdalla maaliero on 2-4 lukemilla tulleiden voiton ja tappion jälkeen 0.

Vaikka ottelun voittaja varmistaakin F-lohkon toisen sijan, ei jatkopaikka ole vielä varma, sillä lohkovoittajien lisäksi jatkoon pääsee vain kaksi parasta lohkokakkosta. Ennen torstain kierrosta on varmaa vain se, että hallitseva Suomen Cupin mestari Åland United on D-lohkon toinen kuudella pisteellä ja maalierolla +12. Muissa lohkoissa pelejä on jäljellä yhdestä kahteen.

Valmennuksen ajatukset EPS:sta, päävalmentaja Akusti Salonen:

EPS on hyvä joukkue, jonka runko koostuu pitkälti viime kaudella B-tyttöjen mestaruuden voittaneesta joukkueesta. Vähän erilaisempi vastustaja kuin kahdessa edellisessä pelissä. Näkimieni pelien perusteella EPS on taitava ja hyvin organisoitu joukkue. Voiton eteen on pelattava koko ottelu kurinalaisesti puolustaen ja viimeistelyssä pitää olla tehokas. Tässä kohtaa ei lähdetä ajattelemaan jatkopaikkoja tai muuta sellaista, vaan keskitytään vain tulevaan otteluun.

TPS – EPS, 17.2. 18:00, Kupittaa 5

Lisää uutisia