Naisten Suomen Cup jatkuu lauantaina – HJK saapuu Kupittaalle

Palloseuran ottelut naisten Suomen Cupissa jatkuvat lauantaina, kun HJK saapuu Kupittaalle. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa viimeksi Kansallisessa Liigassa kaudella 2020. HJK nappasi kauden aikana täydet kuusi pistettä voittamalla kotonaan 3-1 ja Turussa ottelu päättyi mustavalkoisten 0-2 tappioon.

Suomen Cupissa F-lohkoa johtava HJK on aloittanut vahvasti, sillä helsinkiläiset ovat kaataneet Pallo-Iirot ja EPS:n 8-0 lukemilla. TPS nappasi viime viikolla avausottelustaan 2-4 voiton Pallo-Iiroista. Lauantain kohtaaminen on HJK:lle ensimmäinen vieraspeli ja TPS:lle ensimmäinen kotipeli.

HJK:ssa on talven aikana ollut pelaajaliikennettä molempiin suuntiin ja lähtijöistä isoimmat nimet ovat Linda Ruutu ja Linda Sällström. Joukkueeseen tulleista pelaajista voisi nostaa useammankin nimen, mutta turkulaisittain yksi nimi nousee esiin. Kaudet 2014-2019 Palloseuraa edustanut Annika Haanpää siirtyi talvella HJK:n paitaan ja kohtaa TPS:n nyt kolmatta kertaa. Aiemmat kaksi peliä tulivat Tikkurilan Palloseuran paidassa.
  

Valmennuksen ajatukset HJK:sta, päävalmentaja Akusti Salonen:

HJK on kova joukkue ja sitä kautta meille hyvä mittari siitä, missä tällä hetkellä mennään. Tiedämme heidän vahvuutensa ja sen, missä he ovat hyviä. Meidän täytyy vaan löytää keinot niihin vastaamiseen. Lauantaina pääsemme pelaamaan kotiyleisön edessä ja heidän läsnäolonsa merkkaa joukkueelle paljon.

TPS – HJK, 12.2. 17:00, Kupittaa 5

Ottelusta tulee myös lähetys YouTubeen, joten voitte seurata peliä myös kotona. Tiedotamme asiasta tarkemmin pelipäivänä.

Lisää uutisia