Naisten liiga: TPS-TiPS Yläkentällä pe 1.4. klo 19.00 – tervetuloa!

Naisten liigakausi 2016 alkaa perjantaina 1.4. TPS avaa kautensa kotiottelulla vantaalaista sarjanousija TiPS:iä vastaan. Ottelu alkaa Urheilupuiston Yläkentällä klo 19.00.

TPS:n harjoituskausi on sujunut tulosten valossa hyvin. Treenikauden huippu oli, kun viime kauden pronssiryhmä Åland United taipui Paimiossa peräti 10-0. Hopeajoukkue Ilves kaatui myös komeasti Kupittaalla 3-0, mutta kovasti vahvistunut HJK kävi hakemassa sieltä taas 1-3-voiton.

– Joukkue pelasi ihan hyvän harjoituskauden, mutta loukkaantumiset aiheutti sen, että kokoonpano vaihtui joka otteluun. Asiat ovat menneet suunnitelmien mukaan harjoittelun ja pelien suhteen, päävalmentaja Sami Haltia vakuuttaa.

Erittäin kokenut TiPS on antanut harjoituskaudella näytteitä vaarallisuudestaan ja iskukyvystään. TiPS on voittanut esimerkiksi HJK:n ja Åland Unitedin samoin 3-0-lukemin.

– TiPS on kokeneempi joukkue liigapelien määrässsä kuin me. Heillä on sitä kautta todella kova pelirutiini. TiPS tulee yllättämään vielä monet, Haltia arvelee.

TPS:n terveystilanne on kohtalainen. Hyökkääjä Hanna Ruohomaa on kärsinyt jalkavammoista viime kaudesta lähtien, eikä hän ole edelleenkään pelikunnossa. TPS:n kokoonpanosta puuttuu myös viisi muuta pelaajaa.

– Ruohomaan lisäksi poissa ovat Veronica TimlinLaura WentjärviSaija ÖstlundAada Peltoniemi sekä maalivahdeista Karoliina Lindstedt. Niillä mennään ketkä ovat pelikunnossa, haltia vahvistaa.

Kauden avausottelut ovat usein yllättäviä. TPS lähtee haastamaan vantaalaisia esimerkiksi pelinopeudella.

– Meidän pitää olla nopeita, intensiivisiä ja järkeviä. Pelitempon pitää olla kova, kun paikka siihen on. Meillä pitäisi olla ihan valmis paketti, kyllä me ollaan riittävästi hiottu peliämme kentällä ja palavereissa. Yksi teemamme on ollut sellaisten tilanteiden tunnistaminen, jolloin nopeutta pitää käyttää. Viime vuonna jäätiin välillä turhaan vähän pyörimään, Haltia nuotittaa.

TPS TV kävi jututtamassa puolustaja Elli Pikkujämsää, joka valittiin viime kaudella Vuoden tyttöpelaajaksi koko maassa. 16-vuotias monilahjakkuus löi itsensä läpi viime kaudella myös liigakentillä. Hän ehti talven aikana voittaa myös nuorten olympialaisissa Norjassa hopeaa lumilautailun slopestylessä. http://tpstv.fi/naisten-liiga-tps-tips-ylakentalla-pe-1-4-klo-19-00-tervetuloa/

TPS TV lähettää kauden avauksen kunniaksi ottelun myös suorana ja ilmaisena nettilähetyksenä osoitteessa http://tpstv.fi/live/.

TPS:n naisten kausikortit ovat myynnissä Yläkentän lipunmyynnissä ennen ottelua – hinta vain 50 €.

Tervetuloa!

Lisää uutisia