Naisten kotiavaus on lauantaina Kupittaalla klo 16.15 alkaen

TPS:n naisten edustusjoukkue pelaa Naisten liigakauden 2018 ensimmäisen kotiottelunsa lauantaina 31.3. Kupittaa vitosen keinonurmikentällä. Vastaan asettuu viime kauden SM-hopeajoukkue PK-35 Vantaa klo 16.15 alkaen.

TPS aloitti liigakautensa viime lauantaina Tampereen Pirkkahallissa, josta oli tulijaisina arvokas vieraspiste. TPS tasoitti Ilvestä vastaan tilanteeksi 1-1 ottelun 39. minuutilla. Palloseuran tämän kauden ensimmäisen liigamaalin laukoi Katja Hakala Ilves-puolustuksen pienellä avustuksella. Maali Hakalalle koko liigauran ensimmäinen.

TPS-kapteeni Mira Uronen sovitteli tyytyväisenä TPS:n uutta pelipaitaa, jossa on myös pelaajan nimi selässä. Joukkueen kippari kertaili vielä Ilves-ottelun värikkäitä tapahtumia, Hakalan 1-1-tasoitusmaalia ja löi samaan hengenvetoon kaikki paineet ensi lauantaiksi PK-35.lle.

TPS-luotsi Juha Reini oli myös tyytyväinen avausottelun tasapisteeseen. Hän korosti myös sitä, että vähän kokemattomman joukkueen ei pidä pelätä virheitä, sillä niitä tulee varmasti varsinkin alkukierroksilla. Lyhyellä varoitusajalla TPS:n valmennusportaaseen mukaan hypännyt Reini ennakoi myös ensi lauantain ottelutapahtumaa.

Katso haastattelut TPS TV:stä! https://tpstv.fi/naisten-kotiavaus-lauantaina-kupittaalla-klo-16-15-alkaen/

TPS-PK-35 -ottelun sisäänpääsy on vapaaehtoiset 5 €. TPS:n kauden 2018 kausikortit on lunastettavissa ja ostettavissa ottelutapahtuman lipunmyyntipisteestä.

Tervetuloa!

Lisää uutisia