Naisten edustusjoukkue kiittää vapaaehtoisia

TPS naisten edustuksen kausi alkaa kääntyä lopuilleen ja lauantaina 2.10.2021 juhlistamme kauden viimeistä peliä Urheilupuiston yläkentällä, kun ONS saapuu TPS:n vieraaksi. Kauden päätöksen kynnyksellä on mukava kurkistaa joukkueen taustoihin ja siihen, mitä kulisseissa tapahtuu niin kotipelien, vieraspelien kuin pelillisen toiminnan ulkopuolellakin. Monta vapaaehtoista ahertaa erilaisissa tehtävissä. Haluamme kiittää heitä jokaista – teette tärkeää työtä!

Kotiotteluihin tullessa jokainen on päässyt kuulemaan Maritan iloisen tervehdyksen. Hän on jo vuosien ajan hoitanut kotipelien lipunmyyntiä ja pitänyt huolta siitä, että katsoja saa saapua peliin hyvin mielin. Marita onkin todellinen TPS-sielu.

Joukkueenjohtaja Sari on pitänyt jo pitkään huolta siitä, että kotiotteluiden peliseuranta on ajan tasalla. Sari ylläpitää Tason otteluseurantaa, jotta jokaisella olisi mahdollisuus tietää, miten ottelu etenee, vaikka kotipeleihin paikalle ei itse pääsisikään.

Joukkueenjohtaja Jouni on todellinen monitoimimies, joka on mukana monessa. Hän päivittää Jopox-kalenteria, tekee kotiotteluiden käsiohjelmat ja huolehtii, että kotipelien katsojat pysyvät kärryllä pelitapahtumista asiantuntevan kuuluttajan johdolla. Jouni huolehtii mm. Karin kanssa, että kenttä on kotiotteluiden aikana kunnossa, hallitsee niin avaimia, kassoja kuin paarejakin sekä huolehtii siitä, että peleissä on kuuluttaja paikalla. Kiitos Heidi, Joni ja Leena asiantuntevista ja viihdyttävistä kuulutuksista. Korona-aikana Jouni, Kari ja Janne muodostivat sulkunauhoituksen tehotiimin, jotta asiattomat saatiin pidettyä viranomaisten ohjeistusten mukaisesti kentän ulkopuolella.

Buffettivastaava Jaana on jokaisessa kotiottelussa huolehtinut siitä, että jokaisella paikalla olevalla on ollut mahdollisuus nauttia buffetin herkuista. Jaanan buffettiryhmään ovat kuuluneet myös iloiset buffettimyyjät Anne, Eija, Marjaana, Pia ja Pirjo.

Kotipeleissä on palkittu kauden mittaan molempien joukkueiden parhaat pelaajat. Palkintojen hankinnasta ovat huolehtineet Tanja ja Jaana. Ja Tepsiläiset ry on vieläpä lahjoittanut lahjakortit kotijoukkueen maukkaimmasta suorituksesta. Kiitos näistä palkinnoista!

Mia-Maarit ”Uno” on vastannut monen muun puuhan lisäksi siitä, etteivät pelipallot katoa yläkentän vehreän maastoon. Uno toimii pallopoikien ja -tyttöjen yhteyshenkilönä ja pelien aikana hänen johdollaan varmistetaan se, että kentän ulkopuolelle karanneet pallot toimitetaan takaisin omalle paikalleen sääntöjen mukaisesti.

Joukkueen lääkäri Marko on huolehtinut siitä, että vammatilanteet hoituvat asiantuntemuksella ja pelaajat pääsevät palaamaan harjoitus- ja pelivahvuuteen mahdollisimman turvallisesti ja nopeasti. Oli kyseessä sitten ennakointi tai loukkaantumisesta johtuva avun tarve, on Markon asiantuntemus ollut aina nopeasti käytettävissä.

Joukkueenjohtaja Päivi on taustalla kapellimestarin puikkoja heiluttava taustahahmo. Hän huolehtii siitä, että tieto kulkee. Päivi toimii yhteyshenkilönä joukkueen ja seuran välillä, sekä tietysti seuran ja Palloliiton välillä. Vieraspeleihin hän huolehtii majoituksen, ruokailut, bussit sekä yhteydenpidon vierasjoukkueeseen. Kotipeleissä hän pitää huolta siitä, että kaikilla on tarvittavat tiedot, jotta ottelujärjestelyt sujuvat ilman ylimääräisiä kommelluksia.

 

Vapaaehtoiset toimijat ovat todella tärkeitä – ilman heitä ei joukkue pärjää! Yhdessä olemme vahvempia – yhdessä olemme mustavalkoinen TPS.

Lisää uutisia