Naiset: Otteluinfo Kansallisen Liigan otteluun TPS–HPS la 22.4. klo 16

Kansallisen Liigan kotiavaus pelataan lauantaina 22.4. Turun Urheilupuiston Yläkentällä kello 16.00, kun TPS kohtaa Helsingin Palloseuran.

Lipunmyynti

Lipunmyynti otteluun tapahtuu ainoastaan paikan päällä Yläkentällä pelipäivänä. Lipunmyynti alkaa 45 minuuttia ennen ottelun alkua. Maksutapana käyvät käteinen, korttimaksu ja Mobilepay.

Lippujen hinnat

Aikuinen: 10 €
Opiskelija/eläkeläinen/työtön: 5 €
Nuori [12–17v]: 5 €
Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

TPS:n kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, TPS:n seurakortilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla sekä erotuomarikortilla voi lunastaa lipun otteluun.

Turvatarkastus

Stadionin sisääntuloportilla on turvatarkastus.

Puffetti

Ottelutapahtumassa katsojia palvelee puffetti. Puffetin pullat leipoo Naantalin Aurinkoinen.

Televisiointi

Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Median akkreditointi

Toimittajien on akkreditoiduttava TPS:n naisten edustusjoukkueen kotiotteluihin viimeistään 24 tuntia ennen ottelun alkua. Akkreditoinnit sähköpostitse TPS:n naisten edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Kaisa Alkiolle: kaisa.m.alkio@gmail.com. Ilmoitathan akkreditoinnin yhteydessä edustamasi tiedotusvälineen. Hyväksytty akkreditointi vahvistetaan erikseen sähköpostiviestillä.

Median edustajille on osoitettu Turun Urheilupuiston Yläkentän katsomon keskivaiheilta omat paikat. Median edustajille on myös varattu työtilaksi yksi pukukoppi. Sisäänkäynnin yhteydessä on median edustajien nimilista. Esitä lehdistökortti saapuessasi otteluun. Kuvausliivin ja kulkuluvan saa myös samassa yhteydessä. Kuvausliivit ja kulkuluvat palautetaan ottelun jälkeen mediatilaan.

Median yhteyshenkilönä ottelutapahtumissa toimii joukkueenjohtaja Kaisa Alkio: 040 531 8565 / kaisa.m.alkio@gmail.com

Lisää uutisia