Myyntijohtaja Timo Tuominen siirtyy uusien työhaasteiden pariin

FC TPS Turku Oy:n myyntijohtaja Timo Tuominen jättää tehtävänsä elokuun lopussa, siirtyäkseen sen jälkeen uusien työhaasteiden pariin. Tuominen tuli TPS jalkapallon palvelukseen lokakuussa 2015 myyntipäälliköksi. Hänet nimitettiin joulukuussa 2016 seuran taustayhtiön uudeksi myyntijohtajaksi. Tuominen tuli aikanaan TPS jalkapallon palvelukseen koko seurayhteisön sisältä, sillä hän toimi jo TPS Salibandyn toiminnanjohtajana vuosina 1998-2007.

– Timo Tuominen on ollut erittäin olennainen ja tärkeä osa sitä seuran kiinteää taustaryhmää, joka on ollut kehittämässä koko seuran toimintaa sille tasolle, että TPS jalkapallo pystyi palaamaan kolmen Ykkösessä vietetyn kauden jälkeen takaisin Veikkausliigaan, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen kiittelee.

– Edustusjoukkueemme on nyt sillä sarjatasolla, missä sen pitääkin olla. Olen saanut toimia hienossa työyhteisössä, tutustunut uusiin ihmisiin, ja oppinut lyhyessä ajassa paljon uutta. Seuralla on myös uskollinen kumppani- ja kannattajaverkosto, joiden kanssa on ollut hieno työskennellä. Työni TPS jalkapallon palveluksessa jatkuu kuitenkin elokuun loppuun asti, mutta aika haikein mielin jatkan siitä sen jälkeen eteenpäin, Tuominen myöntää.

– Tuominen on tehnyt niin hyvää työtä seuran myynnin eteen, että hänen seuraajallaan on erinomaiset lähtökohdat jatkaa tästä. TPS käynnistää uuden myynnin esimiehen kartoittamisen välittömästi. Tavoitteenamme on, että voimme julkistaa uuden myynnin esimiehen nimen jo elokuun aikana, Kähkönen toivoo.

Koko TPS:n jalkapalloyhteisö kiittää jo tässä vaiheessa Timo Tuomista hänen palveluksistaan seuran eteen!

Lisää uutisia