MYPA-TPS maanantain myöhäiskamppailuna

TPS:n liigaurakka jatkuu maanantaina Kymenlaakson maakunnassa. Maanantain iltamatsissa TPS kohtaa MYPAn vasta kello 20.30 alkavassa matsissa.

Jos TPS on aloittanut kautensa kohtalaisesti eikä ole hävinnyt matsiakaan, MYPA puolestaan on pelannut vähintäänkin ailahtelevasti tai jopa alakanttiin. Viiden pelatun kierroksen jälkeen pisteitä MYPAn laarissa on yhtä monta kuin pelejäkin, eli viisi. Käkeen kouvolalaiset ovat ottaneet Hongalta ja JJK:lta, tasalukemiin MYPA on päätynyt AC Oulun ja TamU:n kanssa sekä ainoa liigavoitto on FC Lahdesta. Suomen Cupissa MYPAn vire on ollut kuitenkin parempi, sillä TPS:n ohella MYPA on raivannut tiensä cupin kuudennelle kierrokselle. Vastustajista MYPA kaatoi vieraskentillä MPS:n sekä muutama päivä sitten FC Lahden.

MYPAn tehomiehinä pelatuissa liigaotteluissa ovat häärineet isokokoiset kärkijyrät Maxim Vitonov ja Pele Koljonen. Votinovin tehot ovat kolme maalia ja kaksi maalinjohtanutta syöttöä ja Koljonen puolestaan on tehnyt kaksi maalia. TPS:n tehokkain pelaaja on ollut Jonatan Johansson, joka on pyssyttänyt yhteensä kolme maalia.

Veikkausliigaottelu MYPA-TPS pelataan maanantaina maanataina 24.5. kello 20.30 alkaen Saviniemen jalkapallostadionilla.

TPS-kannattajat järjestävät kuljetuksen otteluun, mikäli lähtijöitä on tarpeeksi. Lisätietoja mahdollisesti matsireissusta löydät täältä: http://tps-kannattajat.net

Lisää uutisia