MYPA-ennakko: ”Haetaan ennen peliä vielä terävyyttä, mutta myös rentoutta”

Jalkapallon Ykkönen starttaa käyntiin lauantaina 27.4. täydellä ottelukierroksella. TPS:n kausi alkaa vierasottelulla Kouvolan Myllykoskella. MYPA-TPS alkaa Kymenlaakson Sähkö Stadionilla klo 17.00.

1990-luvun sekä 2000-luvun alkuvuosien kestomenestyjä MYPA on tehnyt vuoden 2015 konkurssinsa jälkeen nopean nousun Kolmosen tasolta Ykköseen. MYPA sai Ykkösen paikan täydennysmenettelyssä takaoven kautta, kun Veikkausliigasta pudonneen PS Kemi taloudelliset resurssit eivät enää riittäneet Ykköseen. MYPA on koonnut joukkueensa pääosin Kymenlaakson alueen pelaajista.

TPS keväinen treenikausi on ollut tulosten osalta varsin nousujohteinen. Raitapaidat ovat voittaneet neljä viimeisintä harjoitusotteluaan. Tepsin kyydistä ovat pudonneet Veikkausliigaseura SJK, Ykkösen kovat kilpakumppanit FC KTP ja FC Haka sekä Kakkoseen noussut Pallo-Iirot.

TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen tietää tasan tarkkaan, mitä seurajohto häneltä kaudella 2019 odottaa. Pikkaraisen tehtävänä on johtaa Palloseura takaisin Veikkausliigaan. TPS-luotsi onkin koonnut poikkeuksellisen laajan pelaajaringin toteuttamaan seuran selkeää tavoitetta. TPS:n sopimuspelaajien määrä on tällä hetkellä 26.

Lauantaista kokoonpanoa rokottavat jonkin verran loukkaantumiset. Matej ja Tomas Hradecky ovat kunnossa ollessaan kovan luokan profiilipelaajia, mutta he eivät ole kokoonpanossa mukana ainakaan Ykkösen alkukierroksilla. Päävalmentaja Pikkarainen kertoo joukkueen muunkin terveystilanteen sarja-avauksen alla.

Keskikentän pohjalla töitä paiskiva Jonni Peräaho kertoo myös, millaiseksi kokonaisuudeksi TPS:n joukkue on kasvanut pitkän talven ja kevään mittaan. Niin Pikkarainen kuin Peräahokin vakuuttavat, että kaiken pitäisi olla nyt valmiina sarja-avaukseen.

Otteluennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/mypa-ennakko-haetaan-ennen-pelia-viela-teravyytta-mutta-myos-rentoutta/


Elisa Viihde Sport näyttää kaudella 2019 kaikki Jalkapallon Ykkösen ottelut selostettuina. Kaikki Elisa Viihde Sport -kanavat näkee tilaamalla Elisa Viihde Sport -paketin hintaan 9,90 €/kk.

TPS:n kausi Elisa Viihde Sportissa: https://elisaviihde.fi/sport/joukkue/turun-palloseura/827

Jalkapallon Ykkönen on kuitenkin kaikkein parasta paikan päällä. Tilaa TPS:n kausikortti kaudelle 2019 täältä; vaihtoehtoja on useita: https://fc.tps.fi/fi/liput

Lisää uutisia