Myös seuraava kotiottelu pelataan ilman yleisöä – TPS – FF Jaro ma 17.5. klo 18.30

TPS:n kausi Miesten Ykkösessä jatkuu ensi maanantaina 17.5. klo 18.30, kun TPS:n vieraaksi Kupittaan Veritas Stadionille saapuu FF Jaro Pietarsaaresta. Voimassa olevien rajoitusten vuoksi tämäkin ottelu joudutaan valitettavasti pelaamaan ilman yleisöä.

Ottelu pelataan kokonaan suljetuin ovin, eli myöskään Veritas Stadionin ravintolassa tai aitiossa ei ole mahdollista katsoa ottelua. TPS:n seuraavien kotiotteluiden järjestelyistä tiedotetaan erikseen heti, kun niitä koskevat rajoitukset ja ohjeistukset ovat tiedossa.

Miesten Ykkönen Ruudussa

Kaikki Miesten Ykkösen ottelut näkyvät Ruutu+:n kautta suorina lähetyksinä: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/ykkonen

Kausikortit

TPS:n kausikortit myy Tiketti: https://www.tiketti.fi/fc-tps-2021-kausikortti-veritas-stadion-turku-lippuja/73172. Yksittäiset ottelukohtaiset pääsyliput tulevat myyntiin heti, kun se on rajoitusten osalta mahdollista.

Kaikista kausikorttiin liittyvistä käytänteistä otteluissa tiedotamme heti, kun viranomaisten rajoitukset ja ohjeistukset ovat tiedossa.

Kiitämme teitä kaikkia tuestanne ja kärsivällisyydestänne näinä edelleen poikkeuksellisina aikoina. Toivomme, että rajoituksia puretaan mahdollisimman pian ja näemme pian Kupittaalla! 

Lisää uutisia