Myös Petteri Pennanen jättää MYPA-pelin väliin

TPS:n ikävä ja pitkittynyt sairaslista sai jatkoa lauantaina, kun joukkueen keskikentän moottori Petteri Pennanen joutui tunnustamaan, ettei pysty pelaamaan sunnuntaina Kouvolassa MYPA:n vieraana.

– Vanha vamma hakkaa lujaa vastaan ja Pete sanoi, että nyt on pakko huilata, ettei loppukausi vaarannu. Pennanen on meidän pallollisen pelin ehkä tärkein tekijä, joten suunnitelmat sunnuntain suhteen täytyy panna uusiksi, TPS-luotsi Marko Rajamäki harmitteli lauantaina.

Rajamäki kertoi jo perjantaina, että joukkueen pitkäaikaispotilaiden lisäksi loukkaantuneiden listalle ovat liittyneet Henrik Moisander, Mikko Hyyrynen ja Matej Hradecky. TPS:n pitkäaikaispotilaathan ovat Duarte Tammilehto, Dennis Okaru ja samalle listalle takaisin päätynyt Santeri Mäkinen.

– Kaikki eivät aina tunnu muistavan, että Tammilehto ja Okaru kuuluivat kauden alkuperäisiin suunnitelmiimme ja olivat avauskokoonpanon miehiä molemmat. Tasoitusta on annettu jo jonkin verran, mutta tämä Santerin uusi loukkaantuminen on tietysti ihan oma ikävä tarinansa. Olemme kaikesta huolimatta Veikkausliigassa muutamia otteluita muita vähemmän pelanneena kuitenkin ihan hyvissä asemissa, Rajamäki muistutti.

TPS kohtaa MYPA:n Kouvolan Myllykoskella Kymenlaakson Sähkö Areenalla sunnuntaina 14.7. klo 18.30 alkaen.

Lisää uutisia