Myös Mikko Mannisen uusi osoite on JJK

TPS:ää viimeiset kaksi kautta edustanut Mikko Manninen solmi tänään kolmevuotisen sopimuksen rajusti ensi kauteen satsaavan JJK:n kanssa. 25-vuotias kuului kahdella viime kaudella TPS:n tärkeimpiin pelaajiin. Hän oli voittamassa raitapaitojen mukana kahta peräkkäistä SM-pronssia sekä myös Suomen Cupin voittoa menneellä kaudella.

Jyväskylän kupeesta Korpilahdelta kotoisin oleva Manninen siirtyi juuri JJK:sta kaudeksi 2005 Veikkausliigaan ja Hakan paitaan. Valkeakoskella mies viihtyi yhteensä neljä kautta ja voitti kertaalleen Suomen Cupin sekä päälle vielä yhden SM-hopean ja -pronssin. Manninen palaa siis takaisin kotikonnuilleen yhteensä kuuden Valkeakoskella ja Turussa vietetyn kauden jälkeen.

Manninen on pelannut Veikkausliigassa kaikkiaan 145 ottelua ja viimeistellyt niissä 13 maalia. Kaudella 2008 hän voitti Veikkausliigan syöttöpörssin.

Manninen oli jo toinen TPS:n viime kauden joukkueen pelaaja viikon sisään, joka ilmoitti jatkavansa liigauraansa Jyväskylässä. Viime viikolla Tepsiä kaksi edellistä kautta niin ikään edustanut Babatunde Wusu solmi sopimuksen JJK:n kanssa. JJK:n riveissä pelaa entisistä TPS-pelaajista myös Jani Virtanen, Jukka-Pekka Tuomanen sekä Mikko Hyyrynen.

TPS kiittää Mannista palveluksista ja toivottaa hänelle onnea ja menestystä myös jatkossa!

Lisää uutisia